Budite svoj gazda s novim Nokia 5.4 uređajem


Dom Nokia telefona, HMD Global, predstavlja najnoviji dodatak svojim pametnim telefonima serije 5 pod nazivom Nokia 5.4. Novi telefon europskog proizvođača pametnih telefona dizajniran je kako bi pomogao ljudima upravljati svojim sve užurbanijim životima, udovoljavajući rastućem trendu svestranog života i „posla sa strane“. Korisnici dopunjuju svoje prihode - bez obzira radi li se o dizajneru, piscu, fotografu ili DJ-u. Ovaj trend koji se brzo širi, temelji se na saznanju kako sve više ljudi koristi svoj telefon kako bi unovčili svoje hobije. Usvajajući brzinu i performanse nevjerojatne vrijednosti, Nokia 5.4 savršen je partner za mlade fotografe. Poznata četverostruka kamera u potpunosti uklanja zaostajanje zatvarača i nadograđena je na 48 megapiksela – što znači 162 puta snažnije od prvog Nokia telefona s kamerom (Nokia 7650). To znači da nikada nećete propustiti snimiti trenutak - bilo da ste snimili svoj projekt ili dragocjene obiteljske trenutke. Dragocjeni videozapisi izgledat će bogatiji nego ikad prije pomoću profesionalnog prilagođavanja boja za kinematografski doživljaj filmova, kako u vašem domu tako i na poslu. Nokia 5.4 obećava brzo i glatko iskustvo. Ima dovoljno energije da traje kroz 42 putovanja (prosječno putovanje na posao je 67 minutai), a i dalje vam ostaje baterije da provjerite vašu e-poštu. Predvodnici u ponudi najnovijih sigurnosnih nadogradnji za Android sustav, Nokia pametni telefoni prekrasno su dizajnirani iznutra i izvana. S tri godine pokrivenih sigurnosnih ažuriranja, roditelji su sigurni cijelo vrijeme koje je potrebno njihovom novorođenčetu da počne hodati, razgovarati i pričati vlastite pričeii. Donoseći bezbrižnost potrošačima, Nokia pametni telefoni su broj jedan na ljestvici povjerenja u brendove 2020. godineiii, podižući ljestvicu za nadogradnju pristupačnijih uređaja.iv 

Juho Sarvikas, glavni direktor proizvodnje i potpredsjednik HMD GLOBALA Sjeverne Amerike:“ S Nokijom 5.4 željeli smo kombinirati visoke performanse i veliku vrijednost kako bismo ponudili više s ovim telefonom. Volim misliti da postavljamo ljestvicu onoga što bi trebali ponuditi telefoni srednje klase, pa mi je izuzetno važno dizajnirati telefone koji ne samo da rade, već su i sigurni i napravljeni da traju. Napraviti da nešto traje mnogo je više od samog procesa izrade, to je kontinuirano održavanje i ažuriranja. Bilo da napajate električni automobil ili Nokia slušalicu, razumijevanje da su ažuriranja softvera od vitalnog značaja za osiguravanje performansi vaše tehnologije od presudne je važnosti. Ponosan sam što mogu reći da smo jedna od firmi koja ovo najbolje radi." 

Snimite trenutke poput profesionalaca
Impresivna kombinacija 48MP četverostruke kamere i prednje kamere od 16MP omogućuju vam snimanje zapanjujućih fotografija i videozapisa. Snimanje nevjerojatnih detalja u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu nikada nije bilo lakše - bilo na svjetlu, mraku, kod kuće ili u pokretu. Izuzetno širok objektiv glavne kamere snima širu sliku i savršen je za opsežne snimke krajolika. U međuvremenu, dubinska i makro kamera uhvatit će upravo te portrete i snimke izbliza. Zaostajanje zatvarača česti je razlog neuspjelih snimaka - za Nokia 5.4 ovo je svedeno na nulu, što znači da nećete propustiti taj trenutak nikad više. Tijekom snimanja sadržaja oponašali smo stručnjake za našu "Kino" funkciju. Ova funkcija snima 24 slike u sekundi (standard filmske industrije) i omogućuje korisnicima snimanje sadržaja u kinematografskom formatu 21: 9. Kad završite, opcija profesionalnog prilagođavanja boja može vašim uspomenama dodati dašak Hollywooda. Da biste dobili uglađenije snimke pokreta, jednostavno namjestite snimanje do 60 slika u sekundi videozapisa - to je gotovo tri puta više od standarda filmske industrije. Bilo da snimate novi skateboard trik vašeg djeteta, akrobacije vašeg psa ili slike prilikom svakodnevnog trčanja, visoka brzina snimanja snimit će svaki pokret. U kombinaciji sa stabilizacijom slike, OZO prostornim zvukom i prigušivanjem buke vjetra za video zapise, Nokia 5.4 savršeno odgovara današnjem užurbanom načinu života. 

Oslonite se na AI s Qualcomm®
Uvijek se možete osloniti na Nokia 5.4 kako bi se usmjerila na ono što vam je važno. Bez obzira radi li, prenosi uživo, snima ili zabavlja vaše mališane, Nokia 5.4 optimizirat će svoju snagu kako bi pružila što veću brzinu, dulji vijek trajanja baterijev, bolje slike i povećane performanse tamo gdje je to potrebno. To je sve zahvaljujući Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilnoj platformi. Optimiziran najnovijom AI tehnologijom, ovaj je softver tu da donosi pametne odluke u pozadini i pomaže vam u svakodnevnom radu. 

Usmjerite se na nešto snažno i lijepo
Dajte si više prostora za rad i igru. Impresivni 6,39-inčni HD + zaslon s rupicama pruža više zaslona za uživanje, a istovremeno stane u džep i jednostavan je za držanje. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti izrade, Nokia 5.4 izgleda jednako dobro izvana kao i iznutra. Sve Nokia slušalice podvrgavaju se rigoroznim testiranjimavi kako bi vam pružili telefon koji je izrađen da traje i dovoljno je čvrst da izdrži težinu 10-godišnjeg djetetavii. Uz izdržljiv stražnji poklopac, privlačan dizajn ujedno je i pečat nordijskoj baštini. Dostupna u zapanjujućim živim bojama (Polarna noć i sumrak), Nokia 5.4 daje vam zadivljujući izgled kojem je teško odoljeti. Dozivajući tonove neba zimske noći, nijanse se mijenjaju u pokretu. 

Snaga danima, a pritom ostanite sigurni i u toku
Uz izdašno dvodnevno trajanje baterijeviii, Nokia 5.4 tu je za vas i vašu obitelj kad vam je najpotrebnije i daje vam slobodu da radite više. Tehnologija prilagodljive baterije uz pomoć umjetne inteligencije nudi pametnije korištenje aplikacija i daje prednost stvarima koje su vam važne. Izrađena da traje i uvijek je sigurna, Nokia 5.4 je spremna za Android™ 11 i novije verzije. S tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i dvije godine nadogradnje softvera, ostat ćete sigurni i ažurni dulje. Zahvaljujući predanosti HMD Globala za izvrsnost u ovom prostoru, Nokia pametni telefoni i dalje prednjače, kombinirajući softverska i sigurnosna ažuriranja s kvalitetom izrade kako bi isporučili portfelj u koji zaista možete vjerovati.ix Za daljnji mir, praktična aplikacija Family Link pomoći će ublažiti sve brige oko upotrebe uređaja članova obitelji, uključujući i vaše mališane. Omogućujući vam postavljanje osnovnih digitalnih pravila na uređajima i praćenje njihove upotrebe, aplikacija će vam pomoći da zaštitite svoju obitelj. Uz to, možete računati da će vam Google Asistentx pomoći kad god zatreba - samo recite "Hej Google".
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt