Jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom svakodnevno dostavlja bistronomske klasike, a sada ponudu proširuje bogatim nedjeljnim ručkom i prigodnom božićnom deli trgovinomNoel, jedini zagrebački restoran ovjenčan prestižnom Michelinovom zvjezdicom, odsada u domove svojih sugrađana dostavlja fini nedjeljni obiteljski ručak, a otvara i delikatesnu trgovinu u kojoj će se svi moći opskrbiti Noelovim delicijama, kao i sastojcima za pripremu izvrsnih jela kod kuće. Iz Noelove deli trgovine koja se smjestila u Dukljaninovoj 1, odmah pored restorana, otići ćete bogatiji za male luksuze poput foie gras patéa, finih pralina, Noel čokolada, domaćih džemova, keksića i kolača koji se svi pripremaju u Noelovoj kuhinji, ali i sastojaka za blagdanske ručkove kod kuće, poput tatarskog bifteka, fantastičnih komada mesa spremnih za pećnicu, domaćih štrukli ili tjestenine s umakom koje je potrebno tek dovršiti. 

BOŽIĆNI PAKETI
Ukoliko tražite originalan božićni poklon za svoje najmilije ili pak poslovne partnere, u Noel deli trgovini imaju najfinije pakete unutar kojih možete dodati i vaučer za posjet Noelu, jednom kad se restoran ponovno otvori. 

NEDJELJNI FINE DINING RUČAK
Menu Noelovog nedjeljnog ručka uključuje krepki goveđi consommé s raviolima, ukusno otkošteno pile/odojak/janjetinu s bogatim prilozima, najfinije deserte - krušku u vinu i mini krafne s jabukom te domaću focacciu. Ovaj će božanstveni obrok zasigurno razvedriti zimske nedjelje pred nama. 

BUTLER SERVICE
Još jedna novost koju Noel uvodi je butler service, kako bi njihovi postojeći i budući gosti svoje male blagdanske svečanosti mogli proslaviti u atmosferi restorantskog fine dininga. Podsjetimo, Noel je još u studenome uveo novi bistronomski menu posebno osmišljen za dostavu. Restoran Noel je u zagrebačkim društvenim krugovima poznat kao idealno fine dining mjesto za sve važne privatne trenutke, lokacija za brze poslovne ručkove s valet parkingom i omiljeno mjesto za opušteni bistonomski užitak s prijateljima subotom. Do ponovnog otvaranja restorana, ljubitelji visoke kuhinje po Michelinovim mjerilima i dalje mogu svakodnevno uživati u profinjenim okusima restorana Noel u svojim domovima. Za direktne narudžbe premium jela dovoljno je javiti se ljubaznim djelatnicima restorana Noel na broj telefona 01 4844 297 ili na mail pr@noel.hr, a dostavu je moguće naručiti i preko servisa Wolt i Glovo.

You Might Also Like

0 Comments