Uz Cicatridina proizvode blagdani su isti kao i lani – bez ožiljaka


Čaroliji prosinca teško je odoljeti - čak i kada nema vreve po svjetlucavim gradovima, poznatih štandova s gastrodelicijama i kuhanog vina. Prosinac kao da ne mari što je pandemija i tjera nas da, ako već ne možemo uživati u uobičajenim blagdanskim tradicijama, čaroliju stvorimo u vlastitom domu. Stoga donosimo nekoliko savjeta kako učiniti da i ovi blagdani budu veseli i zabavni, baš svemu usprkos. 

Okitite kuće, stanove, automobile, kućne ljubimce i naravno, sebe
Nema toliko lampica na gradskim ulicama koliko, uz malo mašte, stane u prosječan stan! Postavite ih na prozore, grmove, prilaze. Stol ukrasite lijepim božićnim aranžmanom, na ulazna vrata objesite vijenac. Na glavu stavite sobovske rogove, a ukućanima navucite pulovere sa svjetlećim borovima (da, to postoji!). Naravno, tu je i nezaobilazni bor za kojeg ne vrijedi pravilo manje je više. Već nakon ove faze pripreme u život se uvuklo neko sretnije raspoloženje jer tko može odoljeti sobovskim rogovima? 

Učinite neko dobro djelo
Pogledajte oko sebe – možda dio budžeta koji ste planirali za provod na adventu možete preusmjeriti nekome kome bi baš dobro došao. Nema veće blagdanske čarolije i boljeg osjećaja od osjećaja da ste nekome pomogli. 

Pecite božićne kolače, ali uz pomoć najmilijih
Svatko ima omiljene božićne kolače. I uglavnom su najfiniji oni koji su izašli iz vlastite pećnice. A kad su začinjeni zajedničkom ljubavi oko pripreme, sigurno su najbolji koje ćete ikada kušati.

Odvojite vremena za razgovor
Ponekad, zbog užurbanog života, nemamo vremena za pravi i kvalitetan razgovor. Možda je blagdansko vrijeme baš idealno da utišamo televizor i radio i posvetimo se planiranju, maštanju, prepričavanju uspomena… A takvi trenuci se pamte i pokreću život. 

Složite omiljeni blagdanski meni i ne bojte se pretjerivanja
Ako tijekom cijele godine pažljivo biramo kvalitetnu prehranu izbjegavajući neka sitna gastronomska zadovoljstva, neka vrijeme blagdana bude vrijeme kada si dajete oduška. 

Popunite kućnu ljekarnu
Budući da ozljede nemaju kalendar, izvjesno je da će se i tijekom blagdana dogoditi pokoja. Najčešće su to manje ozljede poput opeklina ili oštećenja na koži. Dakle, za nesmetano uživanje u svim blagdanskim radostima pobrinite se da je kućna ljekarna opremljena i spremna na izazove. Kao posebnu preporuku izdvajamo Cicatridina sprej i mast, inovativne proizvode bazirane na hijaluronskoj kiselini čije blagotvorno djelovanje potpomaže ponovnu epitelizaciju tkiva i time ubrzava zacjeljivanje i mogu se koristiti od trenutka nastanka ozljede do potpunog zacjeljivanja rane. Prednost Cicatridina spreja je u tome što se može primijeniti direktno na otvorenu ranu, a njegovom primjenom ne dolazi do direktnog doticaja s ranom. Ukoliko rana zahtijeva komprese i zavoje, preporuka je koristiti Cicatridina mast koji će olakšati prematanje i ubrzati zacjeljivanje rane. 

Uživajte u onome što blagdani zapravo jesu - vrijeme mira, odmora i druženja s obitelji
Ova nas je godina u mnogočemu iznenadila, ali je i mnogo toga ostalo isto. Ostalo je isto da je bit blagdana u osjećaju pripadnosti i možemo uživati u stvaranju novih tradicija. Ostalo je isto i da je uz dobre saveznike sve neplanirane situacije lakše podnijeti. A Cicatridina proizvodi su saveznici koji uvijek olakšaju.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt