Philips TV otkriva novu seriju proizvoda za 2021. godinu


Philips TV predstavlja novu seriju proizvoda za 2021. godinu. Proizvodi su nadahnuti najnovijim trendovima i nude savršeno rješenje za svako okruženje. Bez obzira na to tražite li novi statement komad za dnevni boravak, manji zaslon za gledanje u kuhinji ili stilski i minimalistički dizajn za spavaće sobe, Philips TV ima sve. I to je sjajna vijest, jer istraživanje 1pokazuje da kućanstva u prosjeku posjeduju dva TV uređaja, a gledanje televizora i dalje je jedna od naših omiljenih aktivnosti s prosječnim vremenom gledanja od 207 minuta (3,5 sata) dnevno. Kako bi udovoljili svima, televizori su dostupni u različitim veličinama, te nude širok raspon naprednih značajki. Zajedničko im je sigurno jedno: izvrsne performanse slike i zvuka s istaknutim europskim dizajnom, Ambilightom i najnovijim sustavom OS Android TV 10 za najpotpunije iskustvo gledanja. 

Philips OLED 806/856 - vrhunski višenamjenski TV uređaji za sve
Istraživanje tvrtke TP Vision o ponašanju potrošača i korisnika televizora pokazalo je da više od polovice ispitanika želi da proizvod bude na istaknutom mjestu u dnevnom boravku. To je najpopularnije mjesto za televizor u svim zemljama (82,2%). Međutim, mnogi imaju i dodatni uređaj u spavaćoj sobi ili čak kuhinji. Osobama koje traže vrhunski višenamjenski TV uređaj, dostupan u mnogo različitih veličina, koji ima postavke koje zadovoljavaju svačije potrebe, mogli bi se svidjeti modeli OLED 806 i 856. To su bile omiljene serije proizvoda u 2020. godini, a uz dodatna poboljšanja performansi imat ćemo ih na oku i ove godine. Poboljšanja uključuju novu tehnologije umjetne inteligencije (peta generacija P5 tehnologije), podižući kvalitetu slike na potpuno novu razinu. Osim toga, dodana je takozvana otopina protiv izgaranja koja osigurava bolju zaštitu ultra tankog zaslona. Oba su televizora dostupna u raznim veličinama, a OLED 806 prvi put ima čak i verziju od 77 inča. Oba modela još uvijek imaju prepoznatljiv vrhunski, minimalistički, metalni izgled, ostavljajući dojam da televizor lebdi iznad stola. Osim nevjerojatne kvalitete slike i zvuka, četverostrani Ambilight u potpunosti može uroniti svakog gledatelja u svijet omiljenih serija i filmova. Za vrhunski luksuzni dodir, bočna i stražnja strana daljinskog upravljača obložene su kožnim materijalom provjerenih škotskih stručnjaka Muirhead. Bit će dostupni u drugom kvartalu godine u veličinama zaslona od 48”, 55”, 65” i 77” (806) i 55 ”i 65” (856) 

Philips 9636 Premium MiniLED TV & 9506 Premium MiniLED TV - nova MiniLED tehnologija za iskustvo kao u kinu 
Doživljaj potpunog uranjanja u omiljene TV emisije važno je za mnoge. 35% ispitanika prilagođava osvjetljenje, dok 32,4% uz sebe ima grickalice i pića kako bi si omogućili taj doživljaj. Ali što ako vam sam televizor već može pomoći u tome? MiniLED je sljedeća velika stvar za televizore, koja predstavlja novu tehnologiju prikaza s još boljom kvalitetom slike - više kontrasta između boja i dubljeg crnila. Modeli 9636 i 9506 prvi su Philipsovi TV uređaji koji imaju tehnologiju MiniLED - u XXL veličinama (65” i 75”) za nevjerojatno iskustvo gledanja. Više nećete morati ići u kino, nego ćete imati nezaboravno iskustvo gledanja u svom vlastitom domu! Osim MiniLED tehnologije, modeli 9636 i 9506 imaju isti novi procesor (peta generacija P5 tehnologije umjetne inteligencije) kao OLED 806/856, što rezultira još boljom kvalitetom slike. Zvuk je jednako impresivan, a model 9506 uključuje visokokvalitetni zvučni sustav od 50 W. Glavna razlika između ovih modela je upravo u toj performansi - 9636 poboljšava audiofilsku kvalitetu sa zvučnim sustavom Bowers & Wilkins. Uz Philips TV uvijek znate što možete očekivati, a to je prvenstveno visokokvalitetni europski dizajn. Oba su televizora oblikovana tankim dizajnom, s minimalističkim metalnim obrubom, uključujući četverostrani sustav Ambilight. Za model 9636, zvučni sustav Bowers & Wilkins odlikuje se dodatnim dizajnerskim dodirom - prirodnih materijala s akustičnom i transparentnom Kvadrat tkaninom i prozirnom mikro mrežicom. Oba modela bit će dostupna tijekom ljeta 2021. godine s veličinama zaslona 65” i 75”. 

Philips 9206 Premium 100Hz DLED TV & Philips 8506 Performance Series DLED TV - izvrsna vrijednost za uložena sredstva 
Kvaliteta po povoljnoj cijeni najvažnija je za kupce novog televizora. Čak 82,8% ispitanika izgled televizora povezuje s dobrom kvalitetom, dok je cijena najvažnija karakteristika u donošenju odluke. Za osobe koje traže TV uređaj s najnovijim performansama po pristupačnoj cijeni, Peformance serija mogla bi biti savršeno rješenje. Novi modeli Philips 9206 i 8506 pružaju izvrsnu kvalitetu i dizajn po vrlo konkurentnoj cijeni, a dostupni su u manjim i XXL (70” i 75”) veličinama. Svatko si može odabrati što mu najviše odgovara te prilagoditi odabrani model vlastitom stilu i kućnom interijeru! Oba nova modela imaju super tanak, minimalistički dizajn, snažni procesor koji osigurava kvalitetu slike, izvrstan zvučni sustav i rad s ugrađenim Google Asistentom, koji je kompatibilan i s Alexom. Glavne razlike između njih dvoje? Za početak, njihov izgled i pozicija zvučnog sustava – model 8506 ima zaseban zvučni okvir ispod televizora, dok je kod modela 9206 on integriran u dizajn. Oboje imaju i neizostavni Ambilight. Model 8506 ima trostrani, dok 9206 ima četverostrani Ambilight za još bolje iskustvo gledanja televizora. Bez obzira za koji se na kraju odlučite, jedno je sigurno -gledanje filmova više nikada neće biti isto! Bit će dostupni u drugom kvartalu godine u veličinama zaslona od 43”, 50” 58”, 65”, 70” i 75” (8506) te 55 ”i 65” (9206).
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt