Ljubav je u zraku: odredišta koja možete istražiti u dvoje u bilo koje doba godine


Iako će proslava Valentinova ove godine biti malo drukčija od prethodnih, ne smijemo zaboraviti da se ljubav treba slaviti tijekom cijele godine! To svakako vrijedi za 52% putnika s primarnim sjedištem u Hrvatskoj koji su nedavno otkrili kako planiraju odabrati svoje iduće odredište upravo zbog romantične atmosfere koje im ono nudi. Stoga je Booking.com iskoristio svoju Kupidovu strelicu kako bi na temelju podataka o preporukama putnika** otkrio neka od najromantičnijih odredišta širom svijeta, koja će parovima pružiti inspiraciju za sljedeći romantični odmor, kad ponovno bude sigurnije putovati. 

Tepoztlán, Meksiko 
Tepoztlán, jedno od odredišta za romantični bijeg s najviše preporuka na Booking.com-u, ima ponudu u kojoj će svaki par pronaći nešto u što se može zaljubiti: od atmosfere, koja djeluje tajanstveno i očaravajuće zbog zadivljujućih okolnih planina, do boemskog grada, na čijoj se tržnici svakodnevno mogu pronaći tradicionalne rukotvorine i ukusne slastice. Noću su živopisne popločene ulice pune brojnih restorana na otvorenom, što Tepoztlán čini savršenim mjestom za večeru pod zvijezdama uz svjetlost svijeća. Gdje boraviti: Hotel s 5 zvjezdica Amomoxtli ostavit će vas bez daha. Već na samom dolasku gosti će iskusiti uslugu svjetske klase i vrhunske sadržaje hotela, uključujući prekrasan vanjski bazen sa zapanjujućim pogledom na planine. Sobe također odišu luksuzom, a većina ih ima i posebno skrovište za parove: privatnu vrtnu terasu. 

Pokolbin, Australija
Pokolbin, smješten u blizini doline Hunter, u kojoj se nalaze neki od najcjenjenijih australskih vinograda, izvrsno je odredište za parove, koji ondje mogu kušati i neka od najboljih australskih vina. Ne iznenađuje što se ovo odredište nalazi među omiljenim mjestima za romantični bijeg koja preporučuju putnici na Booking.com-u, budući da zaljubljene parove u Pokolbin ne privlači samo vino, već i vrhunska kulinarska scena koja se sve više razvija i zbog koje je Pokolbin savršeno mjesto za uživanje u ukusnoj australskoj kuhinji na romantičnoj večeri. Gdje boraviti: Objekt Hermitage Lodge okružuje 10 hektara zemljišta, a smješten je u srcu doline Hunter. Ovaj vrhunski butik hotel ima nagrađivani talijanski restoran i vlastiti vinograd u kojem parovi mogu uživati u kušanju vina u sklopu hotelskog zemljišta. 

Lissewege, Belgija
Pri posjetu mjestu Lissewege gosti će se osjećati kao da se vraćaju u prošlost, zahvaljujući bezvremenskim kućicama obojenima u bijelo te arhitekturi iz 13. stoljeća. Upravo je srednjovjekovni šarm razlog zbog kojeg je ovo mjesto jedno od odredišta za romantični odmor s najviše preporuka na Booking.com-u. Tijekom dana parovi se mogu prošetati uz slikoviti kanal ili unajmiti bicikle za živopisnu vožnju kroz livade. Gdje boraviti: Za sve ljubitelje romantizma koji žele doživjeti povijest na popis dodajemo i poseban smještaj s doručkom Pronkenburg. Smještaj se nalazi u dvorcu iz 18. stoljeća, a ima čak i vlastiti opkop. Ovaj je smještaj s doručkom moderniziran kako bi pružio istinski ugodan boravak, a istovremeno je zadržao i neke od izvornih značajki dvorca.   

Moltrasio, Italija 
Moltrasio, koji je prema Booking.com-ovim podacima o preporukama jedno od najromantičnijih odredišta na svijetu, istinski je skriveni dragulj. Ovaj mali, slikoviti grad smješten je uz idilično jezero Como i pruža nenadmašan pogled. Ne iznenađuje što je jezero Como poželjno odredište za vjenčanja, u kojem su tijekom godina mnogi poznati i slavni izrekli sudbonosno "da" uz prekrasno jezero u pozadini. Gdje boraviti: Iz objekta Como Lake Amazing View - byMyHomeinComo pruža se pogled na prekrasno jezero Como. Samo ime sve govori, a riječ je o nevjerojatnom pogledu koji se pruža s balkona apartmana. To također znači da parovi ne moraju nikamo putovati kako bi pronašli romantično mjesto za uživanje u spokoju jezera. Apartmani su elegantno uređeni i imaju dobro opremljenu kuhinju za goste koji žele pripremiti gozbu za voljenu osobu. 

Had Nes, Izrael
Ovo je odredište poput opuštajućeg utočišta za parove koji žele provesti vrijeme u ponovnom zbližavanju. Ono što bez sumnje najviše privlači zaljubljene u Had Nes njegov su spokoj i očaravajući pogled na Galilejsko more, zbog čega je ovo mjesto jedno od romantičnih odredišta s najviše preporuka na Booking.com-u. Parovi koji dolaze u posjet mogu uživati u mirnom pješačenju uz rijeku Jordan ili istražiti okolne vinograde i kušati autentična izraelska vina tijekom svog romantičnog izleta. Gdje boraviti: Objekt Cnaan Village Boutique Hotel & Spa nudi nevjerojatan panoramski pogled na Galilejsko more te luksuzne suiteove s hidromasažnim kadama i privatnim vrtovima. Gosti se ovdje mogu opustiti i uživati u prekrasnoj okolici mjesta Had Nes. U okviru svoje misije da olakša svima da istraže svijet, Booking.com dijeli više informacija o ponudama za putovanja koje putnici mogu iskoristiti prilikom rezervacije svojih putovanja. Popusti se kreću od minimalno 20 posto i vrijede za boravke do 31. ožujka 2021.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt