Predstavljena linija proizvoda Swedish Collagen, a mi nismo bili pozvani ni na ovo događanje


Sjaj i ljepota kože oduvijek su bili imperativ ali i glavni pokazatelj njezina zdravlja. Starenje, nedostatak sna, stres i loša prehrana nepovoljno utječu na zdravi izgled kože, ali dobra je vijest da uz prave proizvode ona ponovno zablistati. 

Na hrvatsko tržište upravo je stigla jedna takva linija proizvoda – Swedish Collagen, a predstavljena je na ekskluzivnom druženju, održanom na terasi Oleander hotela Esplanade, uz brojne poznate goste te zanimljivi edukativni i glazbeni program. Ova kolekcija od pet proizvoda sadrži visoko kvalitetni riblji kolagen koji je trenutno najbolji na tržištu, a njegovom primjenom koža, kosa i nokti povratit će izgubljeni sjaj, elastičnost te ono najvažnije, zdravlje. 

Predstavljeno je i zaštitno lice ove linije – glazbenica Maja Šuput. Tržište je preplavljeno proizvodima za njegu kože koji joj kratkoročno mogu podariti blistavi izgled, ali njezin pravi sjaj dolazi iznutra. Najmoćniji saveznik na putu do zdrave i sjajne kože je kolagen, endogeni protein koji čini gotovo 80% kože. Iako tijelo samo proizvodi kolagen, njegova proizvodnja se s godinama smanjuje, zbog čega koža gubi elastičnost, a što dovodi do pojave bora. 

Od 25. godine se količina kolagena u koži smanjuje za gotovo 2% godišnje., a u dobi od 35 godina počinju se uočavati i prvi negativni učinci poput lomljive kose i noktiju te tanje i opuštenije kože. Proizvode Swedish Collagen na hrvatsko tržište dovela je mlada slovenska poduzetnica Ane Marie Bubalo. 

“Stvara se pogrešna percepcija da su proizvodi s kolagenom namijenjeni isključivo ženama te da im je fokus na ljepotu. Često zaboravljamo da uistinu sjajimo samo onda kada smo zdravi iznutra. Djelovanje kolagena puno je više od samo boljeg izgleda kože, kose i noktiju jer je 80% vezivnog tkiva sastavljeno od kolagenskih niti, a 75% organa u tijelu sadrži kolagen. Upravo smo zato, u dogovoru s proizvođačem, osmislili liniju Swedish Collagen koja je namijenjena svima i koja je trenutno najjači kolagen na tržištu te se ističe vrhunskom kvalitetom i dizajnom. Više smo nego zadovoljni pozitivnim reakcijama prvih kupaca, a naša se misija u pripremi i proizvodnji novih zdravih i prirodnih proizvoda nastavlja i dalje“, – izjavila je influenserica i poduzetnica Ane Marie Bubalo, vlasnica brenda Swedish Collagen Adriatica. 

Glazbenica Maja Šuput, zaštitno je lice ove nove linije proizvoda koji su vrlo brzo postali dio njezine svakodnevne beauty rutine. “Kada je riječ o zdravlju moje kože i kose, vrlo sam izbirljiva pri odabiru proizvoda. Važno mi je da je riječ o kvalitetnim i provjerenim proizvodima koji sadrže prirodne sastojke, a Swedish Collagen je upravo to. Uzimam ga svako jutro kao dio svoje rutine, a činjenica da brinem o svojoj koži, kao i o tijelu na prirodan način, i to sve u jednoj dozi, čini da izgledam i da se osjećam dobro“, – izjavila je glazbenica Maja Šuput. 

Linija Swedish Collagen predstavlja pet proizvoda. Collagen Deluxe i Deluxe Shot sadrže riblji kolagen, znanstveno dokazanog kao najprimjerenijeg za konzumiranje jer osim što se hidrolizira, ima i 150% veću apsorpciju u tijelu. Najjači su tekući dodatak kolagena i jedinstvena formula s 12 500 mg hidroliziranog morskog kolagena u dnevnoj dozi od 25 ml te 15 aktivnih sastojaka koji međusobno djeluju kako bi povećali razinu kolagena u tijelu i spriječili nastanak bora. 

Collagen Pure je također na bazi ribljeg kolagena, a sadrži 10 000 mg hidroliziranog kolagena u prahu te je obogaćen s 19 aminokiselina prisutnih u prirodnom tjelesnom kolagenu. Razvijen je kako bi povećao razinu kolagena u tijelu i spriječio znakove starenja. Collagen Repair i Collagen Vegan, koji je 100% biljnog porijekla, pozitivno utječu na kožu, kosu i nokte te pomažu u zaštiti i promicanju proliferacije zdravih stanica,smanjuju upalu kože i pomaže u poboljšanju kvalitete kože. 

Proizvodi sadrže ekstrakt zelenog čaja i aloe veru koji djeluju protuupalno. Pozitivan učinak kolagena na zdravlje i tijelo potvrdio je i jedan od najpoznatijih estetskih kirurga u Hrvatskoj, dr. Mladen Duduković, iz Poliklinike Duduković i Kisić. “Kolagen je glavni protein u ljudskom organizmu i čini oko 33% ukupne mase proteina u tijelu. Daje strukturu kosi, koži, kostima, zubima, noktima, tetivama i ligamentima te unutarnjim organima i krvnim žilama. 

Tekući kolagen je suplement prehrani koji sadrži kolagenske proteine i neovisnim je medicinskim istraživanjima pokazano da ljudi koji ga konzumiraju imaju razne benefite poput usporavanja formiranja bora i linija, pojačane sposobnosti koze da apsorbira i zadržava vlagu, smanjuje pigmentaciju koze i njeno tamnjenje, popravlja kvalitetu koze, noktiju i kose.“ Predstavljanje novog proizvoda okupilo je i brojne poznate goste koji su se družili na terasi Oleander hotela Esplanade, jednoj od najljepših zagrebačkih terasa, uz glazbenu kulisu Petra Graše te voditeljicu Vlatku Pokos. Veronica Bielik, Ana Begić Tahiri, Antonija Blaće, Martina Čičko Karapetić i Morana Tomašević iz Boudoira, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Jelena Glišić, Borna Rajić, Ivana Šundov, Donna Lugonjić Petković, Ines Androšević Pinjuh, Ana Miščević, Anja Alavanja Viljevac, Nabilah Harron, Žanamari Lalić, Marija Mirković, Paula Šolc, Marko Grubnić, Momčilo Gurović, Luka Nižetić, Pedro Soltz, Fran Lauš, Mladen Duduković, Hrvoje Kisić, Ivan Čosić, samo su neki od brojnih gostiju koji su mogli isprobati nove proizvode Swedish Collagen te naučiti više o njegovoj primjeni. Više informacija o Swedish Collagenu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici te službenoj Facebook te Instagram stranici.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt