U Hrvatsku stigao novi kozmetički brend iz Španjolske - Germaine de Capuccini

Naša poznata voditeljica Jelena Glišić predstavila je novinarima i influencerima brend na novoj IN zagrebačkoj lokaciji u Lemon Marketu. Svi okupljeni imali su priliku isprobati najprodavanije proizvode brenda te se informirati o brendu i njezi kože. Druženje je organizirao ekskluzivni distributer brenda za Hrvatsku, Bahlen Beauty koji je prisutan na Hrvatskom i regionalnom tržištu već 10 godina s ciljem pronalaska inovacija u beauty svijetu. 1964. godine Carmen Vidal; borbena, energična i vitalna žena udahnula je život u svoju veliku kreaciju: Germaine de Capuccini. 
Od svojih skromnih početaka Germaine de Capuccini razvija vrhunska rješenja za njegu kože, te je polako ali sigurno postao jedan od vodećih svjetskih stručnjaka u pogledu skincare-a. Prisutan je u više od 20.000 spa i kozmetičkih salona u čak 84 zemlje, a nalazi se i u mnogim top svjetskim hotelima i njihovim wellness kutcima. Tvrtka je smještena u brdima južne Španjolske, u Alcyou. Obzirom da je brend u potpunosti posvećen istraživanjima njege kože, u sklopu vlastitih labaratorija stvaraju sve svoje proizvode. Njihovi znanstvenici su vodeći u inovacijama i rješavanju problematika jer neprestano istražuju uzroke direktno na izvoru problema. 
Često su bile potrebne godine istraživanja nakon kojih je njihov znanstveni tim došao do slavodobitnih formulacija o kojima se mnogo u svijetu pričalo i na račun kojih su globalno stvoreni novi trendovi u njezi ljepote. Profesionalnost, inovacije i posvećenost društvu, osobito ženama, su vrijednosti koje najbolje definiraju Germaine de Capuccini od njegovog početka. Proizvodi se izrađuju pod strogim medicinsko–farmaceutskim kriterijima, bez iznimke se rigorozno testiraju na učinkovitost čime jamče zadovoljstvo krajnjeg korisnika. 
Ovo je brend za sve klijente koji svoje lice povjeravaju profesionalcima sa željom da ih se tretira posebno, osobno i neponovljivo, kakav zapravo svaki pojedinac i je. Simbol brenda - labud, kojeg je osmislila i dizajnirala Carmen Vidal, savršeno simbolizira ono što Germaine de Capuccini kozmetički proizvodi pružaju ženama: eleganciju, spokoj, ljepotu, čistoću. Labud je postao jedna od najnagrađivanijih i najcjenjenijih naslijeđa tvrtke. To je simbol koji je grafički evoluirao s godinama i prošao je granice više od 80 zemalja, a sada se nalazi i u Hrvatskoj s ciljem pružanja najbolje njege kože i anti ageing rezultata svakom klijentu. 
U portfelju brenda nalaze se rješenja za sve problematike kože lica i tijela- od osnovne njege, do najučinkovitijih anti ageing rezultata. U Hrvatskoj je dostupno 9 linija za njegu kože lica, 2 linije za njegu tijela, make up te linija proizvoda za zaštitu od sunca. Svaku od navedenih linija prati poseban i profesionalan tretman s dokazanim rezultatima. Uz maloprodajni i profesionalni asortiman, GdC u svojoj ponudi ima i nekoliko visokotehnoloških uređaja. Radi se o profesionalnim i najnovijim tehnologijama koji pružaju najviše standarde efikasnosti i sigurnosti za globalnu uslugu neinvazivnih terapija u njezi kože. Rezultati su vidljivi nakon samo jednog tretmana. 
Trenutno najprodavanija linija brenda, Radiance C+ pruža sjaj i blistavost koži, ujednačava ten, djeluje na fine linije i bore, obnavlja oštećenja uzrokovana vanjskim utjecajima, te smanjuje tamne mrlje. Vitamin C je neophodan sastojak za održavanje zdravlja naše kože. Zbog svoje visoke antioksidativne snage spada među tri najcjenjenija sastojka od strane dermatologa. Onečišćenje, duhan, stres, plava svjetlost ekrana i posebice sunce svakodnevno oštećuju naše stanice i dovode kožu do starenja. Vitamin C je najbolja obrana protiv starenja. 
U Germaine de Capuccineu patentiran je HLG nanopolimer sastavljen od hijaluronske kiseline te listina, koji čini vitamin C učinkovitijim za 6 puta. Linija također sadrži vitamin E i feruličnu kiselinu, a zahvaljujući ovim antioksidansima, učinci vitamina C su pojačani. Posvijetljuju i ujednačavaju ton kože, neutraliziraju štetu uzrokovanu slobodnim radikalima i pomažu odgoditi starenje. Asortiman za kućnu njegu sadrži kremu, emulziju, koncentrat, okoloočnu kremu i kremu za tijelo. Profesionalni tretman za sjaj kože, protiv umora s vitaminom C je inovativna terapija koja se izvodi prema originalnog metodi rada. Masaža lopticom sastavni je dio tretmana koji pomlađuje lice, smanjuje umor i vraća sjaj i vitalnost koži. Ima klinički dokazanu učinkovitost. 
Germaine de Capuccini je brend koji je u Hrvatskoj već našao mjesto na web shopovima wow-junkie.com, bazzar.hr, sve.hr, abrakadabra.com te su za područje Zagreba svi proizvodi dostupni preko Wolta. Tretmane lica, te tretmane s Mesoboost uređajem možete isprobati u centru Neoderm u Adžijinoj 22/2 u Zagrebu te u Maya beauty concept store-u u Ivanić Gradu. Uskoro brend pronađite na još mnogo maloprodajnih i profesionalnih lokacija za njegu kože. Sve informacije o brendu možete dobiti na telefon +3851 7791 424 ili mailom na info@bahlenbeauty.hr ili na Trgu kralja Petra Krešimira IV broj 7 u show roomu po dogovoru.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt