Dani piva Karlovac: Parni valjak, Grše, Psihomodo Pop, Nina Badrić i brojni drugi izvođači


Dani piva u Karlovac donose raznolik program omiljenih domaćih glazbenika uz 
 festivalsku ponudu piva i hrane 

Najavljeni Dani piva, najveći i najdugovječniji pivski festival u Hrvatskoj koji se održava već 36 godina. Od 25. do 29. kolovoza Karlovac će biti mjesto susreta ljubitelja piva, izvrsne glazbe i hrane, a posjetitelji će moći uživati i u tematskim turističkim sadržajima. 

Dani piva u Karlovac su doveli brojne domaće i regionalne glazbenike koji su obilježili glazbenu scenu protekla četiri desetljeća pa će tako biti i ove godine. Čak 12 koncerata različitih žanrova pjevat će na glavnoj pozornici, a zanimljivo će biti i u Gastro kutku gdje će posjetitelji moći isprobati specijalitete s pivom i odabrati neka iz široke palete ponuđenih piva. Također će moći sudjelovati u tematskim radionicama i uživati u glazbenim nastupima. 

Parni valjak, Grše, Psihomodo Pop i Nina Badrić 

Dani piva tradicionalno započinju petkom, a ove ih godine, 25.8., otvara Parni Valjak. Zbog programa predviđenog za subotu i nedjelju, najbolje je planirati vikend u Karlovcu. Naime, u subotu će na glavnoj pozornici najprije zapjevati riječki Belfast Food, potom slijedi nastup dalmatinskog repera Grše koji žari i pali pozornicama diljem Hrvatske, a potom i legendarnog Psihomodo Popa. 

Nedjelju će obilježiti rock zvuci - nastupaju DJECA!, Kojoti i Opća opasnost, dok se u ponedjeljak program nastavlja uz laganiji ritam. Nastupa Detour, bend prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, a onda i Dalmatino uz koji će na svoje doći svi ljubitelji dalmatinskog štiha. Sjaj velike pozornice Dana piva osjetit će i mlade pjevačice Miach i Mirna Škrgatić, a na programu je i nekoliko DJ setova. 36. po redu Dane piva zatvorit će koncertni nastup Nine Badrić. Detaljan program i druge informacije potražite na službenim web stranicama Dana piva Karlovac


Što još posjetiti u Karlovcu? 

Grad na četiri rijeke obećava osvježenje od ljetnih vrućina pa svakako posjetite popularno Foginovo kupalište na rijeci Korani, prvo registrirano riječno kupalište gdje zabavu donose animatori u vodi i na travi, besplatni aqua-park izmamit će osmijehe na licima svih željnih neobičnih ulazaka u vodu, a za sigurnost kupača zadužena je spasilačka služba. Tu je i velika skakaonica s tri razine. 

U blizini se nalazi i Slatkovodni akvarij Aquatika - predstavlja floru i faunu Kupe, Korane, Mrežnice i Dobre. Ovo neobično zdanje savršeno je uklopljeno u okoliš rijeke Korane, s osvojenim prestižnim nagradama za arhitekturu i održivi razvoj u očuvanju prirode. Onima koji vole doživjeti rijeku s broda, na raspolaganju su plovidbe Kupom na tradicionalnoj Žitnoj lađi.. 

Ponad Karlovca nalazi se Stari grad Dubovac, predivna utvrda iz 13. stoljeća koja danas funkcionira kao muzej s nekoliko postava, a unutar zidina se nalazi i ugostiteljski objekt s Michelinovom preporukom, svakako ga posjetite. 

Novost u gradu je Nikola Tesla exeperience center gdje sve izgleda kao igra, a zapravo je čista znanost! Ovaj multimedijalni centar hommage je Nikoli Tesli budući da je jedan dio Teslinog životnog puta i karlovačka etapa. Unutar ovog zdanja uokvireni su u cjelovitu sliku svi njegovi izumi, njegova osobnost i nasljeđe znanstvene znatiželje. 

Posjetite i Muzej Domovinskog rata na Turnju koji na suvremen i interaktivan način navodi posjetitelje da samostalno otkrivaju i istražuju kroz 350 originalnih predmeta i više od tri sata multimedijalnih sadržaja, video prezentacija, animacija i filmova. 

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 36. Danima piva možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt