BORNA GOJO ODUŠEVIO BROJNE POSJETITELJE GARDEN MALLA NA DRUŽENJU USUSRET FINALU DAVIS CUPA

Supernova Grupa je kao nacionalni sponzor Davis Cup finala, s ciljem podrške hrvatskim tenisačima na natjecanju, organizirala niz promotivnih akcija na društvenim mrežama i u svojim centrima diljem Hrvatske uz završno okupljanje i druženje u zagrebačkom Supernova Garden Mallu

U Supernova Garden Mallu održano je tenisko druženje ususret finalu skupine D Davis Cupa na kojem se okupljenim posjetiteljima i obožavateljima tenisa pridružio Borna Gojo, nova hrvatska teniska zvijezda uz izbornika Vedrana Martića. Tom prilikom posjetitelji Supernova Garden Malla mogli su sudjelovati u brojnim teniskim izazovima te osvojiti sportske rekvizite, ulaznice za nadolazeće finale te brojne vrijedne nagrade poput Supernova poklon kartica koje je najuspješnijima dodijelio sam Borna Gojo. Brojni obožavatelji iskoristili su ovo priliku i za fotografiranje s novom omiljenom sportskom zvijezdom koja im je rado podijelila i autograme.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao na US Openu, bilo je naporno, ali znam da nemam vremena za odmor. Odmah sam se prebacio na Davis Cup i već počeo s pripremama za ono što slijedi u Splitu. Kad je reprezentacija u pitanju ne treba mi posebna motivacija. To je ono što posebno volim i to se već zna. Činjenica da ću biti prvi reket reprezentacije ništa neće promijeniti što se tiče pritiska - za reprezentaciju idem do kraja. Nadam se da će nas navijači podržati, bio bi to odličan poticaj u mečevima koji će biti teški, od prvog do posljednjeg", izjavio je Borna Gojo.

Supernova Grupa kao nacionalni sponzor finala, u tjednu uoči Davis Cupa, od 2. do 7. rujna organizirala je niz promotivnih akcija i na društvenim mrežama i u svojim drugim centrima diljem Hrvatske. Zabavni program u znaku Davis Cupa započeo je 2. rujna u centru Supernova Karlovac, a sve do završnog druženja u zagrebačkom Supernova Garden Mallu, održao se i u centrima Supernova Colosseum u Slavonskom Brodu, Supernova Varaždin, Supernova Zadar te Supernova Buzin.

Sretan sam što smo postali nacionalni sponzor finala Davis Cupa, jednog od najprestižnijih događaja u svijetu tenisa, a samim time i podrška tenisačima koji će predstavljati Hrvatsku na ovom natjecanju. Vjerujem kako su sportska druženja u našim centrima razveselila teniske entuzijaste te kako će naše sponzorstvo ovome turniru kao i podrška sportašima doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti tenisa i sporta u Hrvatskoj te privući još više mladih sportskih talenata da ustraju u ostvarenju svojih snova i ciljeva. Radujemo se stvaranju nezaboravnih zajedničkih trenutaka na predstojećem Davis Cupu kako za igrače tako i za sve navijače i ljubitelje tenisa”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Ovogodišnje finale skupine D Davis Cupa održava se u Splitu od 12. do 17. rujna, a osim Hrvatske reprezentacije na natjecanju će sudjelovati i predstavnici Nizozemske, Finske i SAD-a. Hrvatsku reprezentaciju na čelu s Bornom Gojom čine i Ivan Dodig, Mate Pavić i Dino Prižmić.

O Supernova Grupi

U posljednjih nekoliko godina, preuzimanjem postojećih i izgradnjom novih shopping centara na području Hrvatske i Slovenije, Supernova Grupa preuzela je vodeću poziciju po broju trgovačkih centara. Osim u Hrvatskoj i Sloveniji, kompanija je aktivna na tržištima Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske. Supernova Grupa u Hrvatskoj posluje u jedanaest gradova, a dosad je kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku uložila više od 550 milijuna eura. Kompanija ima preko 110 nekretnina ukupne vrijednosti preko 2,2 milijarde eura.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt