Falkensteiner ponovo najpopularniji turistički brend u Austriji na TOP GEWINN Image Rankingu 2023.

GEWINN Image Ranking ove je godine, po 28. put, proglasio najuglednije tvrtke u Austriji. Pored odabira 100 robnih marki s najboljim imidžom u Austriji, rangiranje je također obuhvaćalo tvrtke koje uživaju najveći ugled u 15 različitih industrija.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) i ove je godine postigao impresivne rezultate. U kategoriji "Slobodno vrijeme/turizam" Falkensteiner je još jednom proglašen prvim i to šesti put zaredom. U ukupnom poretku austrijska turistička kompanija obranila je 13. mjesto.

"Iznimno smo zadovoljni velikim povjerenjem Austrijanaca u našu tvrtku i brend Falkensteiner. Rezultat ovogodišnjeg TOP GEWINN Image Rankinga još jednom potvrđuje naš odabrani put i još nas više motivira da nastavimo razvijati projekte s još većom predanošću", kazao je Otmar Michaeler, izvršni direktor FMTG-a.

Početkom godine, primjerice, uspješno je otvoren Falkensteiner Hotel Montafon kao prvi obiteljski hotel s 5 zvjezdica u regiji. Hotel, koji je dio ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", i prije otvaranja je dobio titulu klimatski neutralnog i osvojio bodove za, između ostalog, održivu opskrbu energijom i uzbudljiv koncept "ecotainmenta" za djecu.

FMTG crowd strategy

Veliko povjerenje u brend vidljivo je i u crowdinvestment kampanjama turističke grupe. Od prošle godine vlastita digitalna investicijska platforma FMTG Invest fiksna je komponenta korporativne strukture. Nakon osam uspješnih crowd kampanja, osnovana je 2022. kao zasebna poslovna jedinica unutar FMTG-a. U manje od godinu dana preko FMTG Investa ostvareno je preko 25 milijuna eura kapitala koji se ulijeva u razvoj novih FMTG projekata.

Falkensteiner Park Resort Lake Garda

Najnoviji projekt FMTG-a trenutno je gradnja na jezeru Garda u Italiji. U pitoresknom gradiću Saló, Falkensteiner Park Resort Lake Garda trebao bi se realizirati do 2025. godine, s hotelom s 5 zvjezdica kao dijelom Premium Collection kao i Premium Living Apartments. Za arhitektonski koncept i dizajn interijera zaslužan je arhitekt Matteo Thun. Projekt će biti ugrađen u botanički park koji je dizajnirao poznati pejzažni arhitekt João Nunes iz PROAP-a. Aspekti kao što su CO2 neutralna mobilnost i neovisna opskrba energijom dio su koncepta.

O Falkensteiner grupi:

FMTG - Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedna je od vodećih turističkih tvrtki u privatnom vlasništvu u šest europskih zemalja. Objedinjuje divizije Falkensteiner Hotels & Residences s trenutno 27 hotela s četiri i pet zvjezdica, 3 apartmanska naselja i premium kamp, FMTG Development, FMTG Invest i turističkog konzultanta Michaeler & Partner.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt