Idealni proizvodi za povratak u jesensku rutinu

Kako bi svojim kupcima omogućili što lakši povratak u rutinu nakon ljeta, BIPA je u svoju ponudu uvrstila praktične VITAPUR Rosmarino proizvode s kojima nastavlja poticati svoje kupce na stvaranje zdravih navika i održavanje zdravog načina života.

Posebno odabrani VITAPUR proizvodi koji će se na policama BIPE naći u razdoblju od 31. kolovoza do 15. listopada 2023. godine namijenjeni su cijeloj obitelji, sportašima i zaposlenim pojedincima s užurbanim tempom života kojima je važna praktična i brza priprema svakodnevnih obroka. U tom periodu članove BIPACard ili BCdigital programa vjernosti čekaju posebne pogodnosti pri kupnji ovih proizvoda. Svaka kupnja iznad 6,64 eura članovima BIPACard i BCdigital programa vjernosti donosi jedan žig u knjižici, a određeni broj skupljenih žigova donosi čak do 50 % popusta na Rosmarino proizvode. Kupci koji nisu članovi programa vjernosti mogu kupiti ove proizvode u BIPI po standardnoj cijeni.

Trudimo se kroz cijelu godinu poticati na zdrave navike naših kupaca i omogućiti im široki asortiman proizvoda kako bi ih podržali u svakom trenutku njihovog života. Ovaj put smo udružili snage s poznatim brendom Vitapurom kako bi našim kupcima na jednom mjestu pružili sve što im je potrebno za brz i jednostavan povratak u svakodnevicu. Kao i uvijek, vesele nas suradnje s brendovima kojima možemo dijeliti zajedničke vrijednosti i viziju da stvaramo zdrave navike u životima pojedinaca.“ – izjavila je Željka Mojzeš, rukovoditeljica marketinga BIPE Hrvatska.

Iz odabranog asortimana VITAPUR Rosmarino proizvoda u BIPI se može pronaći blender za pripremu zdravih obroka i smoothija, aparat za jednostavnu pripremu vafla te vatrostalne zdjelice za pohranu hrane u raznim veličinama. Uz standardnu ponudu proizvoda iz širokog asortimana BIPE, ovi proizvodi odličan su izbor za sve one koji žele unaprijed pripremiti cjelovit obrok za svoju obitelj ili sportske tipove ljudi koji prate unos kalorija i pripremaju plan prehrane nekoliko dana unaprijed.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt