Jennifer Lopez blista u novoj modnoj priči poznatog svjetskog brenda


Šarena, romantična i senzualna najbolji su opisi nove kolekcije poznatog talijanskog brenda Intimissimi čije je zaštitno lice i ove sezone jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica Jennifer Lopez. Nova kolekcija donjeg rublja obiluje novim uzorcima u jarkim sezonskim bojama, ali i u klasičnim, bezvremenskim crno-bijelim kombinacijama. Ove sezone cijela kolekcija obogaćena je i kimonima s različitim uzorcima.
  Jennifer Lopez

Jennifer Lopez oduševila je svijet u novoj kampanji brenda Intimissimi

Širina Intimissimi kolekcije dolazi do izražaja i kroz korzete, bodije i grudnjake koji su savršeni za nošenje ispod sakoa za elegantan i sofisticiran večernji outfit. Nit koja se provlači kroz cijelu kolekciju i brand je koncept „Art of Italian Lingerie“, umijeće izrade novih i udobnih trendi modela koji su istovremeno i ženstveni i zavodljivi: dragocjena čipka, detalji i originalni uzorci rezultat su pomnog kreiranja odjevnih predmeta koji obilježavanju svaku Intimissimi kolekciju.
  Jennifer Lopez 
 Jesenska linija nosit će se ne samo kao donje rublje, već i uz sofisticiranije outfite, uljepšavajući svaki izgled bezvremenskom privlačnošću s potpisom Intimissimi.
  Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Intimissimi kolekcija dostupna je i u Zagrebu!

Jennifer Lopez
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt