Nove di-go gotove mješavine idealno su rješenje za domaći kruh iz snova

 S kratkom i jednostavnom recepturom pripremite kruh bez nereda u kuhinji

Na održanoj kulinarskoj radionici u zagrebačkom kitchen studiju Kuhaona, u društvu Marijane Batinić i novinara, omiljeni domaći brend di-go predstavio je svoja tri nova proizvoda – di-go gotove mješavine za kruh.

Proizvodi nose oznaku 100 % vegan i razvijeni su u suradnji s nutricionistima. Gotova mješavina za fini domaći kruh omogućava bezbrižnu pripremu ukusnog domaćeg kruha koji će nas svojim mirisom i okusom vratiti u djetinjstvo, a k tome je izvor bjelančevina i vlakana te ne sadrži E-brojeve. Za ljubitelje laganijih, ali istovremeno aromatičnih i bogatih okusa, tu je gotova mješavina za mediteranski kruh i pizze, također bez aditiva i konzervansa. Gotova mješavina za multigrain kruh donosi novo iskustvo pripreme domaćeg kruha, a zahvaljujući sjemenkama sezama, lana, suncokreta i prosa može obogatiti nutritivnu vrijednost svakog jela. Multigrain kruh nema aditive ni konzervanse, a bogat je manganom koji doprinosi normalnoj funkciji metabolizma.

Nove di-go mješavine za kruh pripremi kruha i peciva daju novu dimenziju. Svako domaćinstvo sada može imati svježe pečen kruh bez nereda u kuhinji. Nije ih potrebno mijesiti, samo promiješati s kvascem i ispeći. U svakom je pakiranju gotovih mješavina za kruh i di-go kvasac od 7 grama kako bi ‘ready to make bread kit’ bio zaista to – praktičan i jednostavan način za pripremu pravog artisan kruha u domaćinstvu. Ponosni smo što smo razvili recepturu za kruh koji uvijek uspijeva i zadržava svježinu čak i do pet dana nakon pečenja”, poručio je Miroslav Botić, direktor prodaje i marketinga tvrtke Lesaffre Adriatic, u čijem je sastavu i brend di-go.

Vaših ruku djelo

S di-go mješavinama, kratkom, jednostavnom pripremom i tehnikom uspi, izmiješaj, ispeci sada i vi možete pripremiti sourdough kruh bez nereda u kuhinji. Za 600 do 700 grama svježeg kruha mješavini po izboru dovoljno je dodati samo kvasac koji se dobiva u pakiranju i vodu.

O brendu di-go

Brend di-go svoju postojanost, kvalitetu i povjerenje opravdava više od četrdeset godina, kako kod vrhunskih domaćica tako i kod profesionalnih pekara. Svoju prepoznatljivost di-go duguje kontinuiranoj dugogodišnjoj  kvaliteti koju su prepoznali potrošači u više zemalja naše regije jer jamči učinkovita i vrhunska fermentacijska rješenja koja su u skladu s potrebama naših klijenata i pomaže da nastanu vrhunski proizvodi za svačija nepca. Pod okriljem brenda di-go odnedavno su i naše pekarske mješavine, koje predstavljaju najbolju soluciju za inovativna i drugačija rješenja koja svojim potrošačima mogu ponuditi vrhunski pekari.  

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt