PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER I PLAKAT DC-jevog SPEKTAKLA AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO


Dugoočekivani prvi trailer DC-jevog filmskog spektakla studija Warner Bros. AQUAMAN I IZGUBLJENO KRAVLJESTVO je izronio! 

Redatelj James Wan i sam Aquaman - Jason Momoa, vraćaju se uz Patricka Wilsona, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II i Nicole Kidman u nastavku blockbustera Aquaman iz 2018., koji se globalno smatra DC-jevim filmom s najvećom zaradom svih vremena. 


O FILMU 
Budući da prvi put nije uspio pobijediti Aquamana, Black Manta, još uvijek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće stati pred ničim kako bi ga uništio jednom zauvijek. Ovaj put, Black Manta je jača nego ikad, upravljajući snagom mitskog Crnog trozupca, oslobađajući drevnu i zlonamjernu silu. Kako bi ga porazio, Aquaman se okreće svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopio malo vjerojatan savez s njim. Zajedno će morati zaboraviti svoje razlike ako žele zaštititi kraljevstvo i spasiti Aquamanovu obitelj i svijet od nepopravljivog uništenja. 

Jason Momoa glumi Arthura Curryja / Aquamana, koji sada balansira između svojih dužnosti kralja Atlantide i novog oca; Patrick Wilson je Orm, Aquamanov polubrat i njegov neprijatelj, koji sada mora ući u ulogu njegovog saveznika; Amber Heard je Mera, kraljica Atlantide i majka prijestolonasljednika; Yahya Abdul-Mateen II je Black Manta, odlučnija nego ikad da uništi Aquamana, a Nicole Kidman je Atlanna, moćna vođa i majka sa srcem ratnika. Također se vraćaju u svoje uloge Dolph Lundgren kao kralj Nereus i Rendall Park kao Dr. Stephen Shin. 

Redatelj je James Wan, koji je uz Petera Safrana i Roba Cowana producirao film. Izvršni producenti filma su Galen Vaisman i Walter Hamada. Scenarij je napisao David Laslie Johnson-McGoldrick, prema priči Jamesa Wana, Davida Lasliea Johnson-McGoldricka, Jasona Momoe i Thomasa Pa'a Sibbetta, a temelji se na DC likovima koje su kreirali Paul Norris i Mort Weisinger. 

AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO (Aquaman and The Lost Kingdom) u distribuciji Blitza u kina stiže 21. prosinca 2023.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt