Zagreb je dobio novu destinaciju za zdravu i njegovanu kožu. Otvorena je Sinteza Skin Clinic

 Nova oaza za pružanje inovativnih tretmana za kožu, lice i tijelo, s premisom velike stručnosti i slogana 'Celebrating Skin' nalazi se na adresi Ulica Frana Folnegovića 1C na 5. katu

Sinteza Skin Clinic, na zagrebačkoj adresi Ulica Frana Folnegovića 1C na 5. katu novo otvoreni je epicentar širokog spektra prepoznatih svjetskih tretmana namijenjen svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože.

Ovo je druga poliklinika iz obitelji Poliklinike Sinteza, dok prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

Sinteza Skin Clinic može se pohvaliti timom stručnjaka koji uključuje dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom, čija posvećenost ne leži samo u njihovom znanju već i u neumornoj težnji za pružanjem vrhunske kvalitete, što potvrđuje i Ana Mogulić, voditeljica spomenute poliklinike.

Iz Poliklinike Sinteza ponosno ističu i svoja dosadašnja postignuća: više od 130 godina iskustva tima, više od 27.000 zadovoljnih klijenata i pacijenata te više od 100.000 uspješno izvedenih tretmana i terapija. Ove brojke ne svjedoče samo o njihovom posvećenom radu, već i o povjerenju koje im je ukazao veliki broj zadovoljnih klijenata, na čemu su im u Sintezi iznimno zahvalni.

Velik raspon usluga i tretmana uz stručno savjetovanje

Cilj Sinteza Skin Clinic tima u suštini je pružiti svim klijentima i kvalitetne usluge koje uključuju dermatološke i kozmetološke tretmane u simbiozi uz naravno, ključno savjetovanje i prijateljski angažman.

Koliko su posvećeni ljepoti i zdravlju klijenta u poliklinici Sinteza Skin Clinic govori i sam raspon tretmana i usluga koji uključuju njegu kože lica, pomlađivanje i osvježavanje lica i tijela, napredne tretmane za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica, do minimalno invazivnih zahvata poput smanjenja bora ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika.

„Uvijek sam vođena željom klijenata i željenim rezultatom. Iskustvo je to koje stručnjaku daje mogućnost da odredi i napravi takav tretman koji će dati rezultat. Smatram jako važnim da se razumijem s klijentima i njihovim potrebama, jer s dobrim razumijevanjem i odnosom povjerenja uvijek dolazimo do rezultata“, istaknula je Jolanda Kanižaj Rajković, dermatologinja i novo pojačanje spomenute poliklinike.

Holistički pristup za uživanje u ljepoti vlastite kože

Holistički pristup njezi ljepote izvana, ali i iznutra ono je čime se u spomenutoj poliklinici vode, a on se temelji na razumijevanju specifičnih potreba svakog klijenta. Osim što obuhvaća preventivne mjere i personalizirane tretmane, tu je i edukacija, kako bi se osigurala najbolja njega za svakog jedinstvenog klijenta.

Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno kreiran interijer u kojem će se svatko osjećati ugodno i dobrodošlo, a tu je i slogan 'Celebrating Skin' koji klijentima obećava ne samo njegu i poboljšanje njihove kože, već i uživanje u njezinoj ljepoti. 

Novo otvorena Sinteza Skin Clinic na taj način u prvi plan stavlja važnost i slavlje kože, izniman pristup njezi kože temeljen na stručnosti, inovacijama i personaliziranim potrebama, potičući klijente da se u konačnici osjećaju samouvjereno i zadovoljno u vlastitoj koži.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt