Ze.kitch interijeri: Nova era elegancije na tržištu regije

 

Studio namještaja ze.kitch širi usluge i najavljuje osvajanje tržišta regije  

Ljubitelji oku ugodnih interijera, profinjenosti i minimalizma, posebice kvalitetnih stiliziranih kuhinja, zasigurno već poznaju brend ze.kitch. Riječ je zadarskom studiju namještaja pod vodstvom uspješnog poduzetnika i strastvenog zaljubljenika u interijere Josipa Zekića. Posljednje dvije godine dominiraju na lokalnom tržištu u industriji uređenja prostora i luksuznog namještaja. Zavirili smo iza kulisa studija i otkrili njihove planove proširenja usluga i osvajanja tržišta regije.

Personalizacija kao nova era poslovanja

Iskustvo i strast za uređenjem prostora uvelike pridonose uspješnosti poslovanja, posebice u industriji koja veliki naglasak stavlja na autentičnost stila i dizajna. Kod ovog poduzetničkog vizionara to su bile - kuhinje. Nakon više od 10 godina rada u industriji dizajna i uređenja interijera, Josip se usavršio u modularnim, personaliziranim kuhinjama. Upravo taj inovativan koncept dizajna Josip je primijenio u svoje kuhinje i ponudio tržištu veću fleksibilnost i prilagodljivost prostora za kuhanje. Na taj način ze.kitchen kuhinje omogućile su vlasnicima prilagodbu i personalizaciju prostora za kuhanje, stvaranje jedinstvenog dizajna, fleksibilnu organizaciju prema potrebama, lakše održavanje, ekonomičnost, skalabilnost i ekološku održivost.

“Vjerujem kako smo se sa ze.kitchen kuhinjama dobro pozicionirali u industriji, odabrali nišni poslovni koncept i dokazali se na tržištu. Proširenje brenda isključivi je odgovor na potrebu tržišta za personalizacijom - bilo da je riječ o usluzi dizajna kroz individualni pristup, izradi proizvoda po mjeri korisnika ili odabiru specifičnog komada namještaja s potpisom svjetskog brenda. Ponosan sam što klijent danas sve to može dobiti na našoj adresi.” - naglasio je Josip Zekić, osnivač i vlasnik brenda ze.kitch.

ze.studio i ze.living: Potpuno iskustvo uređenja interijera

Proširenje brenda zasnovano je konceptu one stop shop usluge koja klijentu osigurava podršku u svim fazama procesa uređenja prostora - od ideje, razvoja pa sve do realizacije projekta. Zahvaljujući upravo tom konceptu brend ze.kitch postao je mjesto potpunog iskustva uređenja interijera. S obzirom na isto, kreativni i dizajnerski dio izdvojen je u ze.studio, izrada modularnih kuhinja ostaje u sklopu ze.kitchen kuhinja, dok ze.living sada obuhvaća cjelokupan showroom namještaja s potpisom svjetskih brendova.

ze.studio predstavlja novi poslovni koncept vizualizacije i projektiranja unutarnjeg uređenja prostora. Riječ je o uslugama savjetovanja, idejnog rješenja i 3D vizualizacije interijera kojima započinje svaka priča ze.kitch interijera. Klijentima se već pri prvom susretu nudi usluga stručnog savjetovanja o izboru namještaja, boja i tekstura te završnih obrada. Dizajnerski tim potom kreira idejno rješenje - inicijalne prijedloge, interijerske tlocrte i prijedloge boja i tekstura kako bi postavili temelje za projektiranje interijera. Završni korak predstavlja 3D vizualizacija koja klijentima pruža jasnu sliku budućeg prostora, omogućujući im uvid u funkcionalnost interijera prije procesa realizacije.

Zadovoljstvo klijenata kao ključni imperativ poslovanja

Proširenje brenda kroz ze.studio odnosi se i na novu uslugu personalizacije prostora, odnosno uslugu projektiranja koja se veže isključivo za cjelovite projektne priče opremanja prostora ze.kitch namještajem. Klijentu se dodjeljuje dizajner interijera koji izrađuje dizajn projekta po mjeri klijenta, u potpunosti bez naknade.

“Ovaj poslovni model u samom startu pokazao se uspješnim budući smo zadovoljstvo klijenta postavili kao ključni imperativ poslovanja. U vremenu kada smo navikli imati sve i odmah, uspjeli smo odgovoriti na potrebe klijenta koji na istoj adresi žele i stvoriti i realizirati svoju ideju. Smatram kako su arhitekti i dizajneri interijera ključni u tom procesu stoga smo naš studio osmislili kao svojevrsni coworking prostor u kojem se izmjenjuju različiti stručnjaci opremanja prostora. Ovisno o specifičnoj potrebi klijenta, uz naše dizajnerske snage, u ze.studiju rado surađujemo s vanjskim dizajnerima interijera koji našim projektima daju dodatan umjetnički izričaj.” - istaknu je Zekić.

Iskorak na tržište regije

Novi smjer poslovanja omogućit će i samostalno djelovanje brendova tako da će klijent moći naručiti zasebno kuhinju po mjeri, odabrati određeni komad namještaja ili dogovoriti projektiranje cjelokupnog projekta.

“Naša formula je jednostavna: kreativnost, kvaliteta i stilsko okruženje s čovjekom u fokusu. Od samog početka odlikuje nas profesionalnost pristupa i visoka kvaliteta proizvoda te stilski minimalizam koji proizlazi iz pažljivog odabira materijala. Naši materijali u skladu su s najvišim svjetskim standardima kad su u pitanju kvaliteta, čvrstoća, dugotrajnost, funkcionalnost te održivost. Upravo dokazana kvaliteta i rast poslovanja potaknuli su nas napraviti iskorak u poslovanju, upotpuniti cijeli proces opremanja doma i započeti širenje na regiju.” - zaključio je Zekić.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za novom inspiracijom za uređenje interijera - studio namještaja ze.kitch je adresa koju ne smijete zaobići. 

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt