DIOR LE NECTAR PREMIER: Eliksir mladosti je otkriven

 

 Le Nectar Premier nije samo još jedan anti-age proizvod. On je obećanje da se može utjecati na bit starenja i promijeniti njegov tijek. Ovaj moćni serum djeluje na tri razine: volumen, tekstura i sjaj. A ključni sastojak je, naravno, kultna ruža iz Granvillea

U svijetu koji (pre)brzo napreduje, u kojemu tehnologija i znanost neprestano otkrivaju nove tajne, postoji jedna želja koju svi dijelimo - pronalazak izvora mladosti. Kroz stoljeća, ljudi su tragali za eliksirom koji bi zaustavio vrijeme i vratio koži izgubljenu mladost. Dior je otišao korak dalje i otkrio čudesnu formulu - serum Le Nectar Premier.

 

Ovaj revolucionarni serum koristi naprednu tehnologiju kako bi "ciljao" sam izvor starenja. Umjesto da se bavi posljedicama starenja, poput bora i opuštene kože, Le Nectar Premier ometa "signal starenja" u stanicama. Zamislite serum koji djeluje kao tajni agent koji sabotira proces starenja, pružajući nam priliku da zadržimo mladost i vitalnost.

 

Blokirati signal starenja na samom izvoru

 

Diorov tim proučavao je godinama tajne genoma i mehanizme koji reguliraju proces starenja. Tako su 2022. dokazali da je moguće obrnuti biološku dob, a ove su godine odlučili blokirati poruku starenja na samom izvoru. Mrežu od 152 molekule koje ubrzavaju starenje nazvali su "dobnim signalom". Ključni faktor u tom procesu je glyoxal, koji dovodi do stanične senescencije (proces kojim stanice tijekom vremena gube sposobnost diobe, rasta i funkcioniranja). Posljedica je - starenje! A Diorov cilj omesti taj signal.

 

Odgovor je Le Nectar Premier serum koji djeluje iznutra, obnavljajući kožu na najfundamentalnijoj razini. Zahvaljujući posebno formuliranim aktivnim sastojcima, serum prodire duboko u stanice, potičući ih da zadrže mladalačku vitalnost te djelujući na tri ključne dimenzije starenja: volumen, teksturu i sjaj.Kako djeluje Le Nectar Premier?

 

Le Nectar Premier sadrži sastojak Rosapeptide Premier, koji je kombinacija ruže iz Granvillea, poznate po antioksidativnim i protuupalnim svojstvima, i peptida koji pomažu u obnovi kože. Rosapeptide Premier djeluje na dva načina: potiče sintezu kolagena, koji je odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože, te popravlja oštećenja DNA koja uzrokuju starenje.

 

Osim Rosapeptide Premiera, serum sadrži i druge sastojke koji pomažu u borbi protiv starenja kože, uključujući glikolnu kiselinu, hijaluronsku kiselinu i vitamin C. Glikolna kiselina je alfa-hidroksi kiselina koja pomaže u uklanjanju mrtvih stanica, što poboljšava teksturu i izgled kože. Hijaluronska kiselina pak pomaže u zadržavanju vlage u koži, dok vitamin C, koji je antioksidans, štiti kožu od slobodnih radikala.

 

Tajna mladosti ruže iz Granvillea

Smještena blizu obiteljske vile Christiana Diora, Ruža Granville prošla je sedam hibridizacija kako bi postala prva kozmetička ruža. Uzgaja se u Diorovu ružičnjaku u Normandiji, cvjeta dvaput godišnje i zaslužna je za učinkovitost Prestige linije. Diorova istraživanja usmjerena su prema prvim pupoljcima ruže iz Granvillae, koji imaju jedinstvenu vitalnost i sadrže dvostruko više regenerativnih faktora u usporedbi s cvjetovima ruže.

 

Jednom godišnje postoji kratak period berbe ovih pupoljaka na njihovu vrhuncu. Nakon toga, kriogenički se pohranjuju kako bi se sačuvala njihova blagotvornost. Iz tog ekstrakta, Dior je stvorio Rosapeptide Premier, koji sadrži 99 molekula iz Ruže Granville, ciljajući starenje na samom izvoru. Ovaj kompleks sastoji se od biomolekularne frakcije ruže, kriogenskog ekstrakta pupoljaka i regenerativnog peptida. Zajedno, oni popravljaju kožu na svim razinama, revitalizirajući je i štiteći od starenje.

 

Istraživanje o učinkovitosti seruma

 

U istraživanju je sudjelovalo 110 žena u dobi od 30 do 60 godina. Nakon četiri tjedna korištenja seruma, žene su primijetile sljedeće poboljšanje:

 

* Povećan volumen kože za 14%

* Poboljšana tekstura kože za 17%

* Povećan sjaj kože za 20%

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt