Galaxy Z Flip5 nalazi se na listi najboljih inovacija za 2023. globalnog medijskog brenda TIME

Kako bi složili popis za 2023., TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom svijeta, ocjenjujući svakog kandidata na temelju ključnih čimbenika, uključujući originalnost, učinkovitost, ambicioznost i utjecaj.

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizirani dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez utjecaja na funkcionalnost. Unaprijeđene značajke omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window vanjskog zaslona koji pomaže korisnicima da se brzo usredotoče na one najvažnije obavijesti i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

Postavljajući novi standard te stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji mijenja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.

Postoji li savršeniji dar ove blagdanske sezone od jednog od najboljih izbora godine? Prijatelji i obitelj će sigurno biti oduševljeni! Pročitajte više ovdje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt