Hrvatska izdavačka kuća Znanje potrudila se i već nabavila knjigu Britney Spears koja je već danima hit tema na svim svjetskim portalima


Zašto biste s portala dio po dio otkrivali nevjerojatana otkrića iz najnovijih memoara Britney Spears "The Woman in Me" kad sve možete otkriti i sami iz hit knjige koja se od danas nalazi može nabaviti i kod nas! Doznali smo - memoari Britney Spears u Hrvatskoj se mogu kupiti u knjižarama Znanje.

Memoari Britney Spears u Hrvatskoj već su u prodaji

U šokantnim i dugo iščekivanim meoarima jedna od najvećih pop zvijezda u povijesti otkriva sve što su njezini fanovi oduvijek željeli znati, od veze i prekida s dečkom Justinom Timberlakeom preko trenutka u kojem je doživjela slom i odlučila obrijati glavu pa sve do kompliciranog odnosa s članovima obitelji, a knjiga je napisana prije naglog kraha brakasa sad već bivšim suprugom Samom Asgharijem pa možemo doznati kakvim ga je pjevačica doživljavala dok još nisu imali bračnih problema. Memoari Britney Spears u Hrvatskoj se trenutno mogu kupiti na engleskom jeziku, otkrivaju nam iz Znanja, a hrvatski se prijevod još čeka. Memoari Britney Spears u Hrvatskoj

Memoari Britney Spears šokantniji su no što se mislilo

Iako je njezina karijera kapitalizirala njezin imidž “djevojke koja je postala loša”, taj prijelaz dogodio se mnogo ranije u stvarnom životu. U stvarnosti, Britney Spears je imala turbulentno djetinjstvo i kaže da je “obično bila uplašena” u svom domu dok je odrastala, da su joj se roditelji “neprestano svađali” i “ništa nije nikada bilo dovoljno dobro” za njezinog oca, koji je često pio.

PROČITAJTE:  Novo šokantno otkriće – Roditelji Britney Spears dopuštali su joj da pije još u osnovnoj školi

“Najtužniji dio za mene bio je da sam uvijek željela oca koji bi me volio onakvom kakva jesam”, piše Britney, “netko tko bi rekao ‘Volim te. Možeš učiniti bilo što i ja ću te i dalje bezuvjetno voljeti’.” Pjevačica opisuje kako je već pušila, pila i vozila automobil već s 13 godina, a u svojim memoarima govori i o Mickey Mouse klubu koji je izrodio i mnoge druge zvijezde kao što su Christina Aguilera i Ryan Gosling, a koji Britney opisuje kao vojni kamp za djecu koja žele postati poznata.  
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt