Iskoristite Samsung pogodnosti i opremite svoj dom za zimu

 Sezona grijanja je sve bliže, a time čišćenje i održavanje doma postaje kompleksnije. Ukoliko vam je potrebno osvježenje u vašem domu i svoje stare kućanske uređaje želite zamijeniti novim i efikasnijim tehnološkim rješenjima, Samsung trenutno nudi odličnu pogodnost. Iskoristite priliku jer kupnjom odabranih modela usisavača, perilica i sušilica rublja, perilica posuđa, pećnica i hladnjaka ostvarujete do 25% popusta i pet godina jamstva za dugoročnu sigurnost.

Za higijenski čist dom

Za učinkovito usisavanje tu je moćni usisavač Bespoke JetComplete s kojim možete čistiti različite vrste podova s ​​maksimalnom usisnom snagom od 210W i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u zraku ni na podu. Inovativna multifunkcionalna postaja za čišćenje automatski prazni prostor za pohranu prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Ovaj model opremljen je i naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i dulje trajanje baterije.  

Za svježu i mirisnu odjeću

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu ljetnu, koju odlažemo, tako i onu jesensku koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Samsung WW9800T perilica rublja pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™ tehnologiju. Sistem QuickDrive™ skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti, a tu su i praktična Add Wash vratašca, koja vam omogućuju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tijekom samog pranja. Perilica s higijenskom parom također uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena, dok AI Control tehnologija, uz pomoć umjetne inteligencije, personalizira i predlaže cikluse pranja analizom obrazaca korištenja, nudeći učinkovito i jednostavno čišćenje odjeće.

Za najukusnija jela

Samsung Električna pećnica s fleksibilnim vratima (NV7000N) donosi osuvremenjeni dizajn s LED zaslonom što čini kuhanje pravim zadovoljstvom. S Dual Cook Flex sustavom korisnik može pripremati različita jela u isto vrijeme bez miješanja mirisa ili okusa, bez suvišnog gubitka vremena, dok pećnica donosi veliki kapacitet od 75 L. Stvorena je na bazi AI tehnologije koja nudi povezane značajke putem aplikacije SmartThings i Wi-Fi mreže, čineći kuhanje nevjerojatno jednostavnim i zabavnim, a opcija pirolitičkog čišćenja pobrinut će se za čistoću i urednost pećnice. Uz sve to, sadrži i energetsku učinkovitost A+ razreda.

Posebna jesenska ponuda s velikim popustima

Kombinacijom odabranih Samsung uređaja vaš će dom zablistati u jesen, stoga iskoristite ovu nevjerojatnu priliku jer kupnjom odabranih modela usisavača, perilica i sušilica rublja, perilica posuđa, pećnica i hladnjaka ostvarujete do 25% popusta i pet godina jamstva za dugoročnu sigurnost. Pet godina jamstva podrazumijeva 2 godine tvorničkog te 3 godine dodatnog Samsung jamstva uz uvjet registracije na samsungproduzenojamstvo.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje. Promocija traje od 2.10. do 28.10.2023. ili do isteka zaliha, a za više informacija posjetite link.

###

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet pametnih televizora, pametnih telefona, prijenosnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt