Nova Kraš Selection pralina ispričana na Antique način

Kad se u umijeće stvaranja umiješaju vrhunski znalci nastaje vrhunski proizvod. Kraševi i Badelovi majstori koji njeguju tradiciju dulju od čitavog stoljeća udružili su svoje znanje i izvrsnost te stvorili novu pralinu ispričanu na Antique način.

Najpoznatiji hrvatski premium biljni liker Antique Pelinkovac od sada dolazi u svojoj desertnoj varijanti i pravi je izbor za odvažna nepca spremna za potpuno novi doživljaj aromatične note pelina u srcu svake praline. S gotovo 50 posto kakao dijelova, nježna je čahura ove praline izlivena iz fine tamne čokolade prepoznatljive Kraševe kvalitete.

Stvoren za istinske ljubitelje zavodljivih okusa, ovaj će čokoladni užitak upotpuniti svaki trenutak darivanja i vlastiti trenutak uživanja u jedinstvenoj harmoniji okusa Kraš Selection Antique Pelinkovac praline.

Kraš Selection Antique Pelinkovac praline možete ekskluzivno pronaći na svim Kraševim prodajnim mjestima te u Badelovom shopu od danas, 20. listopada, a od 1. studenog i na policama većih trgovačkih lanaca.

O Krašu

Povijest Kraša započinje u Zagrebu, na temeljima tvornice za proizvodnju čokolada Union koja je osnovana 1911. godine kao prvi industrijski proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Dvanaest godina kasnije zagrebačko poduzeće Bizjak započelo je s proizvodnjom dvopeka, keksa i vafla, a 1950. godine te se dvije tvornice s još nekoliko manjih proizvođača ujedinjuju pod zajedničkim imenom antifašističkog borca i sindikalista Josipa Kraša. Kraševa je povijest obilježena velikim uspjesima i prekretnicama, među kojima su i titula dobavljača kraljevskog dvora u Beču i Budimu 1913. godine te početak proizvodnje prvih bombona s crtom 1936. godine, najtanje čokolade na svijetu 1938. godine ili prve robne marke na ovim prostorima 1946. godine. Danas je Kraš suvremena kompanija koja se uspješno prilagođava izazovima i zahtjevima tržišta, a svoje poslovanje temelji na najvišim standardima kvalitete, bogatstvu asortimana, prepoznatljivim brendovima i stoljetnoj tradiciji. U sklopu Kraš grupe posluje pet tvornica – tri u Zagrebu, jedna u Osijeku te Mira u Prijedoru, u kojima je zaposleno gotovo 2.000 radnika. Više od polovice ukupne proizvodnje plasira na domaće tržište, dok ostatak izvozi na brojna inozemna tržišta, uključujući države u okruženju, Zapadnu Europu te prekomorska tržišta Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pojedinih azijskih i afričkih zemalja.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt