Rade Šerbedžija predstavlja glazbeno-scenski spektakl “Eto pjesma” u Lisinskom 17. listopada uz posebne goste i Zapadni kolodvor!

 Legendarni majstor improvizacije i komunikacije Rade Šerbedžija se nakon 2 godine vraća u Lisinski gdje će publici pružiti doživljaj za pamćenje.

Proslavljeni glumac svjetskog ugleda uvijek pronalazi nove načine da umjetnost izlazi iz okvira i kalupa i preuzme nove inspirativne oblike i sadržaje, a zagrebački koncert će upravo zato po mnogočemu biti iskustveno nezaboravan.

Na koncertu naziva “Eto pjesma”, po istoimenom hitu s posljednjeg albuma “Ne okreći se, sine”, uz Radu će nastupiti njegova kćer i sjajna glumica Lucija Šerbedžija te istaknuti gosti, nagrađivani glazbenici i prijatelji vrhunskog interpretatora, Damir Urban te Vlado Kreslin.

Pogledajte kako je Hollywoodska zvijezda i umjetnik na karizmatičan način pozvao publiku na koncert: https://www.facebook.com/reel/2293063510881761 

Svestran i darovit umjetnik kakav je, Rade uvijek voli iznenaditi svoju publiku koja i na ovom koncertu može očekivati nove, dosad neobjavljene pjesme. Predstavit će i pjesme s odličnog posljednjeg albuma “Ne okreći se, sine”, a vjerni obožavatelji moći će uživati i u starim hitovima koji su obilježili njegovu veliku karijeru. U Lisinski dolazi nakon koncerta koji će 8.10. održati u Beču, a turneju nakon Zagreba nastavlja u 3.11. u Ljubljani. 

Kroz više desetljeća glazbene karijere, Rade Šerbedžija je utjecao na regionalnu scenu ostavivši neizbrisiv trag pjesmama “Ne daj se Ines”, “Eto pjesma”, “Čekaj me”, “Uzalud je budim”, zatim duetima s Kemalom Montenom “Ni u tvome srcu” i Miroslavom Tadićem “Imam pjesmu za tebe” te posebnim izvedbama poput “Meni se dušo od tebe ne rastaje”. Potvrda njegovog utjecaja, između brojnih ostalih nagrada, stigla je i 27. rujna ove godine kad je Festival drama i serija (FEDIS) objavio da je Rade Šerbedžija dobitnik njihove specijalne nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji u regiji, a proslavljenog dramskog umjetnika prozvali su najuspješnijim glumcem ovih prostora.

 

Ako je suditi po prethodnim Šerbedžijinim koncertima, od kojih publika posebno pamti onaj na kojem je kao gost nastupio legendarni Arsen Dedić, koncert “Eto pjesma” će 17. listopada od 20 sati za sve okupljene u Lisinskom biti nezaboravna glazbeno-scenska avantura za pamćenje.

Rade Šerbedžija i Arsen Dedić ft. Antun Stašić - Ne daj se Ines (LIVE, Lisinski 2015)


 

Šerbedžija je gospodar pozornice, svojim prepoznatljivim šarmom osvojio je srca publika diljem svijeta, a nema bolje prilike da to doživite u Lisinskom i zato ne valja propustiti ovaj koncert. Njegove bogate glazbene performanse pamtimo po snažnim emocijama, interakciji s publikom i sjajnim gostima koje prati neponovljivi Zapadni kolodvor.

Dođite na koncert i doživite iznimno umjetničko iskustvo koje isprepliće riječi i glazbu na poseban način - “Eto pjesma” s Radom Šerbedžijom i gostima u Lisinskom 17. listopada. Ulaznice za koncert dostupne su u prodaji putem sustava Eventim i Ulaznice.hr, po pretprodajnoj cijeni od 18/25/30/35 eura. Organizator koncerta je Baba Production.

Rade Šerbedžija:

https://www.facebook.com/radeserbedzijaofficial

https://instagram.com/radeserbedzija.official

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt