“SEZONA DIVLJE AMERIKE” PREMIJERNO NA PROGRAMU VIASAT NATURE

 

SPEKTAKULARNO ISTRAŽIVANJE NEUKROTIVIH LJEPOTA SJEVERNE AMERIKE

Pripremite se za uzbudljivu pustolovinu kroz divlje srce Sjeverne Amerike. Viasat Nature u studenom predstavlja Sezonu Divlje Amerike, svake večeri od 20 sati. Taj tematski blok donosi niz dokumentaraca o prirodi koji će gledatelje odvesti u zadivljujuće krajolike i upoznati ih s karizmatičnim divljim svijetom Amerike.

Okosnicu Sezone Divlje Amerike čine tri nove dokumentarne serije...

U ponedjeljak, 6. studenoga, u 20 sati, krenite duboko u šumu uz emisiju "Korijeni života". Ta trodijelna serija razotkriva misterije kultnih stabala s tog kontinenta. Od autora hvaljene emisije "Rooted: Africa", serija nas upoznaje s upečatljivim živim svijetom koji buja među tim divovskim stablima te otkriva zamršenu međuigru života i preživljavanja.

U utorak, 7. studenoga, u 20 sati, krenite u istraživanje surove i nemilosrdne divljine američkog Zapada u seriji "Američki zapad". U središtu je pozornosti domišljatost prirode, a serija nas upoznaje s kreativnim načinima na koje divlje životinje svladavaju izazove tog surovog i nemilosrdnog terena.

Naposljetku, u srijedu, 8. studenoga, u 20 sati, dolazi "Divlji Teksas", čudesni dokumentarac koji oduzima dah i otkriva zadivljujuće divlje životinje i krajolike koji izazivaju strahopoštovanje u Teksasu. Divlji svijet te savezne države upoznajemo kroz oči tamošnjih najznamenitijih stanovnika, od tajanstvenih slijepih somova do neuhvatljivih ocelota. Taj film, snimljen najsuvremenijim tehnikama snimanja, odvodi nas na pravu vizualnu odiseju, od vrhunaca zapadnog Teksasa sve do dubina Meksičkog zaljeva.

Ali to nije sve! Kao dio Sezone Divlje Amerike, Viasat Nature donosi i pomno odabranu ponudu drugih ambicioznih serija i dokumentaraca. Istražite neukroćenu divljinu Aljaske, putujte duž američko-kanadske granice i svjedočite zadivljujućim krajolicima Yellowstonea. Od skrivenih čuda sjevernoameričkih pašnjaka do veličanstvenosti Velikih jezera, ovaj tematski blok oduševit će sve ljubitelje prirode.

Pripremite se da vas očara veličanstvena Amerika u Sezoni Divlje Amerike, nezaboravnom istraživanju neukroćenih prirodnih ljepota, ovog studenog samo na programu Viasat Nature, od ponedjeljka do petka, od 20 sati.

 

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt