Vrhunski Sajam Skijanja u Family Mallu Zagreb 14. i 15. listopada okuplja izlagače iz čak 7 zemalja!

Family mall u organizaciji s PLACE2GO organizira drugi Sajam skijanja 14. i 15. listopada na kojem će se predstaviti brojni izlagači iz Hrvatske, Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Skijališta, hoteli, resorti, turističke agencije, skijaške škole, trgovine opremom, te poznati skijaški brendovi na više od 2000 m2 u Pavilionima 1 i 2 Family malla ponudit će brojne aranžmane, destinacije i opremu po sajamskim cijenama.

Oduvijek ste se veselili zimi i zimskim radostima, pod njima podrazumijevajući skijanje, sanjkanje, bordanje, kuhano vino ili duge šetnje po snježnoj šumi? Tome sigurno možemo priključiti i kupovinu zimske opreme, uključujući i onu u kojoj ćete juriti bijelim padinama. Ako smo vam pročitali misli – Sajam skijanja idealna je prilika da realizirate svoje ambicije!

Neki od izlagača na sajmu:

Žuti Mačak nudi sve za skijanje na jednom mjestu. U ponudi su skijaški aranžmani na svim svjetskim skijalištima, te škola skijanja kako u inozemstvu, tako i na Sljemenu za sve uzraste. U trgovini Žutog mačka možete pronaći vrhunske brendove za skijanje, a također možete unajmiti skijašku opremu i obaviti servis skija.

Dorf SCHÖNLEITN je selo s udobnošću hotela. Nalazi se samo nekoliko minuta od jezera Faaker See i nudi odmor između planina i jezera. Savršeno je za obitelji i aktivne skijaše. Obnovljene seoske kuće odišu austrijskim šarmom, a boravak u udobnim apartmanima koji spajaju tradiciju i suvremeni stil pravo je iskustvo.

Skijalište Nassfeld u Koruškoj nudi obilje sunca i zabave na 110 kilometara savršeno uređenih skijaških staza i spada među 10 najboljih austrijskih skijališta. Do staza vodi 30 žičara i vučnica, a na raspolaganju su i brojni restorani i kuće na stazi.

Skijališta Crne Gore na najljepši način prikazuju potencijale netaknute prirode, parkova, planinskih vrhova, rijeka, jezera… Crna Gora s pravom nosi riječ "planina" u svom nazivu, budući da se više od 60% njenog teritorija nalazi na nadmorskoj visini iznad 1000 metara. Jedna od najljepših crnogorskih planina je Bjelasica, koja je okružena gradovima Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje i Berane.

Skijalište Golte nije samo destinacija za skijaše, već moderno zimsko sportsko i turističko središte u kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za odličan zimski odmor. Riječ je o destinaciji s više od pola stoljeća tradicije. Osim skijanja, nudi smještaj s 4 zvjezdice u Wellness hotelu Montis, bogatu gastronomsku ponudu i raznovrsne zimske aktivnosti.

SKI TEAM CMROK organizira školu skijanja za sve uzraste na skijalištu Kreischberg/St. Lorenzen ob Murau u Austriji.

BAN TOURS nudi više od 30 skijaških destinacija, preko 130 objekata i 8 hrvatskih ski škola, sve poduprto s 25 godina iskustva u organizaciji skijaških aktivnosti.

Azur Tours nudi povoljne, zabavne i ugodne skijaške avanture u Austriji, Italiji, Francuskoj i Sloveniji. Nude i tradicionalno vikend skijanje na Nassfeldu kako bi započeli skijašku sezonu.

Ski opremu ponudit će: Hervis, Decathlon, Hrvoje sport, Mah sport, Marines sport, a svojim zanimljivim i odgovarajućim asortimanom predstavit će se Sheriff & Cherry i RB Auto.

Unutar sajamske dvorane bit će postavljeno skijalište na kojem će najmlađi moći okušati svoje skijaško umijeće. Mnogobrojne škole skijanja i sportski ski klubovi ponudit će svoje zimske programe. Oni koji žele razgledati i isprobati najnovije modele skija, doći će na svoje jer se na sajmu predstavljaju najpoznatiji brendovi skija.

Posjetitelje očekuju i brojni sajamski popusti i brojne vrijedne nagrade poput skijaških aranžmana, skijaških karata, opreme i drugo. Sudjelovati mogu svi koji posjete Sajam. Ulaz na Sajam skijanje za posjetitelje je besplatan!

Bez obzira spremate li se na najuzbudljiviji zimski predah u obiteljskom okruženju ili s najdražim društvom, Sajam skijanja pruža vam priliku da ga učinite maksimalno zabavnim i vrijednim pamćenja! Vidimo se 14 i 15. listopada u Family mallu!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt