Donesi stari mobitel i osvoji kotizacije za utrku Zagreb Advent Run 2023.

Kod kuće imaš stari mobitel ili punjač koji više ne koristiš? Ne znaš gdje bi s njim? Pokaži da ti je stalo do očuvanja prirode i odazovi se na Poziv koji ne propuštaš jer prvih 100 osoba koji odnesu mobitel u poslovnicu Hrvatskog Telekoma u Radničkoj cesti 21 (Zagreb) osvaja besplatnu kotizaciju za Zagreb Advent Run!

Zagreb Advent Run održat će se 10. prosinca 2023. ispred hotela Hilton Garden Inn, a sa sobom uvijek donosi i veliki humanitarni karakter stoga će ovogodišnja utrka biti posvećena Zakladi UniSport Srce koju je osnovao Hrvatski akademski sportski savez sa ciljem poticanja razvoja studenata sportaša u Republici Hrvatskoj, odnosno pokretanja, promicanja, podržavanja te doprinošenja društvenim, obrazovnim i sportskim projektima u Republici Hrvatskoj. Organizatori ove jedinstvene kostimirane utrke tako su udružili snage sa Hrvatskim telekomom sa zajedničkim ciljem promicanja održivog ponašanja i pružanja potrebne podrške zajednici.

Natječaj „Donesi stari mobitel i osvoji kotizacije za utrku Zagreb Advent Run“ se održava od do podjele svih 100 kotizacija, a najkasnije do 30. studenoga 2023. kada je ujedno i zadnji rok za prijavu na utrku, a djelatnici T-Centra će svakom sudioniku, koji će na zbrinjavanje u ranije navedeni T-Centar donijeti najmanje jedan ili dva (a moguće i više) mobilna uređaja bilo koje marke/brenda, e-mailom izdati jedinstveni vaucher-KOD za prijavu na Zagreb Advent Run 2023. Više informacija i pravila natječaja dostupni su na linku.

Pridružite se akciji i budite dio pozitivnih promjena u zajednici!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt