Matija Cvek sinoć oduševio mostarsku publiku

Dvorana Kosače sinoć se pretvorila u pravi plesni podij uz groovere svjetske klase Matiju Cveka i njegov sjajni bend The Funkensteins.

Da, osim dobrih pjesama, emotivnih izvedbi, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bendom, pokazao je sinoć i u Mostaru.

Prepuna Kosača plesala je i pjevala u glas s njim preko 2,5 sata.

Redali su se neki od najvećih hitova iz karijere Matije Cveka. Vrlo emotivan i sretan zbog susreta sa publikom u najprestižnijoj hercegovačkoj dvorani, Matija nije krio oduševljenje što publika zna njegove stare, ali i nove pjesme sa tek izdanog albuma „Vile se ovdje igraju“.

Na pozornici je briljirao i gost koncerta Mostarac Josip Palameta, koji je uz svoje pjesme „Zauvijek“ i „Spomenar“ otpjevao i duet  „Zaplesala je s ljetom“.

„Najbolji koncert na kojemu sam bila“, bili su samo neki od komentara publike, koja je do zadnjeg mjesta ispunila dvoranu i pokazala da je željna još Matijinih pjesama.

Matiju čeka period prepun dobrih koncerata, već sljedeći tjedan 25.11. je najavljen koncert u Beogradu, Dom Omladine.

1.12. otvaranje Šibenskog adventa, 9.12. Pula, 14.12. Sarajevo (Cinemas SLOGA), 15.12. Zadar, 16.12. Makarska, 23.12. Bjelovar, 26.12. Zaprešić, 27.12. Mali Lošinj, 29.12.Umag, 31.12. Vukovar, 14.2. Split (dvorana Gripe).

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt