Melvita i Black Friday donose zelena iznenađenja i puno poklona

 

 Black Friday je stigao i Melvita je spremna donijeti vam nezaboravan tjedan ispunjen sjajnim ponudama i akcijama na prirodnu i organsku kozmetiku! Uzbuđenje traje cijeli tjedan na web stranici, omogućujući vam pristup organskoj kozmetici koja će oplemeniti vašu svakodnevicu.

Također, 24. studenog 2023., pripremite se za najveći shopping događaj godine. Već od početka tjedna možete očekivati posebne ponude, ekskluzivne popuste i iznenađenja koja će vas oduševiti. 

Melvita je osmislila i Black Friday Beauty Box set s najprodavanijim proizvodima koji su sada dostupni po nikad privlačnijim cijenama. Uskoro će na svojoj web stranici i otkriti što se krije u ovom posebnom setu koji će vam omogućiti da uživate u Melvitinim vrhunskim proizvodima za njegu i isiticanje prirodne ljepote.

Upišite se u Melvita svijet prirodne ljepote te ostvarite 10 % popusta uz jednu kupnju na www.melvita.hr i druge pogodnosti! Budite među prvima koji će saznati sve detalje o Black Friday akcijama te drugim ekskluzivnim ponudama iz Melvite!


Noviji Stariji

Obrazac za kontakt