Napokon snimljen hrvatski Selling Sunset

Novi docureality show naziva Where to sign, hrvatska inačica Netflixove uspješnice Selling Sunset, uskoro očekuje svoju premijeru u Cinestar kinima u pet hrvatskih gradova. Prva je pilot epizoda već snimljena, a iza projekta stoji agencija za luksuzne nekretnine Eurovilla koja je vodeća u mnogim trendovima na hrvatskom tržištu pa ne iznenađuje da su se prvi odlučili i na ovaj odvažan projekt.

Ideja za snimanje hrvatskog serijala o prodaji luksuznih nekretnina rodila se prije godinu dana. Budući da naša agencija prednjači u mnogim trendovima u Hrvatskoj, prijatelji i klijenti su nas često znali pitati kada ćemo snimiti hrvatsku verziju Netflixovog hita Selling Sunset. Vjerujem da će mnogi od njih biti zadovoljni kada čuju da uskoro imamo premijeru. Od agencije koja je vodeća na tržištu luksuznih nekretnina i koja to tržište poznaje i razumije, ovaj se korak i očekivao", rekao je vlasnik Euroville Sergio Serdarušić.

Vrhunska produkcija

Eurovilla je za stvaranje showa Where to sign okupila tim najboljih domaćih audiovizualnih profesionalaca te vrhunsku produkciju iza koje stoji uspješni producent Fran Juraj Prižmić s umjetničkom organizacijom Menorah Film čiji projekti već dugi niz godina zauzimaju prva mjesta najgledanijih dokumentarnih sadržaja HRT-a.

Cilj im je posredstvom ovog docureality formata gledateljima prikazati dijelove Eurovillinog poslovanja koje razvijaju već 20 godina i čije detalje rijetko otkrivaju. Licencirane agentice i agenti gledatelje će provesti kroz proces prodaje luksuzne vile o kojoj većina može samo sanjati. Usto, vlasnik agencije Sergio Serdarušić po prvi će put pokazati svoj ured u Zagrebu i pustiti kamere na zajednički sastanak, a serijal će prikazati lifestyle agenata i klijenata, prikazati zaista zahtjevan agentski posao, stručnim komentarima educirati, a zanimljivim dijalozima zaintrigirati publiku.

Iako me je teško nagovoriti na fotografiranje i na intervjue koje ne dajem gotovo nikada, sada sam stao pred kamere kako bih prikazao djelić onoga što me ljudi stalno pitaju. Naravno da je teško sve to prenijeti kroz seriju koja je ipak show i ne vidi se koliko je naš posao izazovan i zahtjevan. Prepustio sam se stručnim rukama scenarista kako bi ponajprije zadovoljili apetite i znatiželju gledatelja”, zaključio je vlasnik Euroville Sergio Serdarušić.

Luksuz u Hrvatskoj

Eurovilla je za potrebe snimanja otvorila vrata svojih ureda, kao i nekoliko luksuznih nekretnina koje ima u svojem bogatom porfelju. Slogan Sellling better life utkan je u sve što Eurovilla radi pa i u seriju Where to sign.

U novom će docureality showu, osim savjeta o kupnji i prodaji nekretnina, osnivači Euroville pokazati što sve Hrvatska nudi kao destinacija. Hrvatska visoko kotira kao destinacija za kupnju luksuzne nekretnine u Europi i trenutno je među najpoželjnijima, a hrvatsko tržište luksuznih nekretnina u posljednjih nekoliko godina bilježi brzi rast.

Budući da se radi o luksuznim nekretninama, takav je i životni stil potencijalnih kupaca. Osim što će dobiti obilazak skupocjenih nekretnina, gledatelji će moći zaviriti i u glamurozni lifestyle kakvim žive kupci zainteresirani za ove nekretnine.

Svečana premijera pilot emisije očekuje se vrlo brzo, trenutno se završavaju montaža te obrada slike i zvuka, a Eurovilla i Menorah Film neke detalje produkcije do tada čuvaju kao iznenađenje. Autorski i produkcijski tim nada se realizirati prvu sezonu od šest emisija koja će biti dostupna široj publici na programu neke od nacionalnih televizija, za razliku od pilot emisije koja će se prikazati samo premijerno u Cinestar kinima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt