Nives Celzijus upecala kapitalca

Atraktivna glumica, pjevačica i influencerica Nives Celzijus konačno nam je predstavila svoj glazbeni povratak s novom pjesmom "Migni, namigni" čiji su autori hitmejkeri Miroslav Škoro i Ivica Plivelić. U novom video spotu seksipilna Nives zamamno pjeva, pleše i peca, a njeni plesni pokreti i šaljivi tekst pjesme zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. "Migni, namigni" bez sumnje će postati ovogodišnja himna svih ljubitelja veselja i dobre zabave.

- Bila sam ugodno iznenađena kada su me Škoro i Plivelić nazvali da imaju pjesmu baš za mene. Posljednje 2-3 godine nekako sam se više fokusirala na glumu, snimala u kontinuitetu nekoliko serija koje zahtijevaju svakodnevni, često i cjelodnevni angažman. Ako tome pridružimo i velike televizijske projekte kao što su Tlzp i Masked singer, ne ostaje previše vremena za druge poslove. No čim sam čula pjesmu i stih "Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena", znala sam da je to pjesma baš za mene i da je došlo vrijeme da se ponovno i glazbeno aktiviram. Emocijom i tematski me dosta podsjeća na "Karanfile" jer je vesela i vrckasta, budi pozitivu, a meni je priznajem nedostajalo malo tih lakih nota i bezbrižne muzike kao predah od tih svakodnevnih, teških tema.

 

Migni, migni, namigni, daj mi neki znak - pjeva omiljena pjevačica, a za potrebe snimanja spota Nives je po prvi put pecala u ribnjaku "Melinskog kuta" i posve neočekivano ulovila kapitalca.


- Nisam planirala ulov, no s ribama je očito kao i s muškarcima, kad ne želiš i najmanje očekuješ, najviše grizu, konstatirala je Nives.


Priznaje da ju je ulov ribice uznemirio pa ju je brzo živu vratila u vodu, a kapitalac je u video spotu kasnije uz pomoć redatelja Daria Radusina dodan animacijski.

 

Nives trenutno možete gledati u omiljenoj seriji "San snova", a uskoro ponovno i na koncertnim pozornicama diljem Hrvatske i regije. Svakodnevno je aktivna i na svojim društvenim mrežama na kojima ju prati gotovo milijun followera, a na oduševljenje muških fanova Nives otkriva da je i dalje single.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt