NOVA TV TRIJUMFIRA I U PRVIM DANIMA STUDNENOG: NJEZINI FORMATI ZAUZELI TOP 3 POZICIJE JUČERAŠNJEG DANA

 

 Da je najgledaniji i najkvalitetniji sadržaj upravo na Novoj TV, iz dana u dan potvrđuju brojke gledanosti, a upravo prema njima, TOP 3 jučerašnja formata na svim televizijama – ona su Nove TV.

Apsolutni hit jesenske sheme i s prvim danima studenog opravdava titulu najgledanijeg sadržaja na svim televizijama. Riječ je, naravno, o dramskoj seriji 'Kumovi' čije je uzbudljive dogodovštine iz Zaglava sinoć u prosjeku pratilo preko pola milijuna gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 37%. Leđa 'Kumovima' uvjerljivo je držao Dnevnik Nove TV, već 14. godinu najgledanija informativna emisija u zemlji koju je sinoć pratilo u prosjeku 450 tisuća gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 32%. Na trećem mjestu najgledanijih formata dana zasjela je još jedna dramska serija iz radinosti Nove TV, 'Na granici', uz čiju se humorističnu radnju zabavilo gotovo 400 tisuća gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 30%.

Nakon uspješnog početka jeseni, te listopada u kojem je od prvog konkurenta bila za 25% gledanija, Nova TV ovim brojkama nastavlja trijumfirati na televizijskom tržištu, a najavljuje i nove formate kojima će, zasigurno, osvojiti srca gledatelja.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt