Novi dragulj Belodore parfumerija – Otvorena flagship trgovina u centru Budimpešte

Lanac parfumerija Belodore otvaranjem prestižne trgovine u Budimpešti još jednom potvrđuje vodeću poziciju niche parfumerije u Europi

Belodore, vodeći međunarodni lanac niche parfumerija u Europi, u četvrtak, 9. studenog otvorio je novu flagship trgovinu u samom srcu Budimpešte. Ova ekskluzivna trgovina koja se nalazi na najelegantnijem mjestu mađarske prijestolnice, preko puta Opere, predstavlja pravo remek-djelo dizajna koje pruža potpuno novo iskustvo ljubiteljima luksuznih mirisa.

Specijalni gost na otvaranju trgovine u Budimpešti bio je gospodin Sergio Momo, osnivač i vlasnik brenda Xerjoff, a ovim prestižnim događajem Belodore je učvrstio vodeću poziciju na europskom tržištu niche parfumerija. 

„Xerjoff predstavlja spoj talijanske kreativnosti i bogate povijesti zanatstva, čiji je cilj stvaranje luksuznih mirisnih kompozicija”,  istaknuo je Sergio Momo, osnivač i vlasnik brenda.

Povodom otvaranja organiziran je ekskluzivni svečani prijem s brojnim iznenađenjima za sve goste.

Sama trgovina predstavlja spoj tradicionalnog stila s elementima suvremenog minimalizma, donoseći svim kupcima priliku da uživaju u  širokom asortimanu luksuznih mirisa najprestižnijih niche brendova, koji postavljaju standarde u parfemskoj industriji i pomiču granice. Sa preko 270 kvadratnih metara prostora, ovo nije samo najveći maloprodajni lanac Belodore parfumerija, već i jedna od najvećih parfumerija u Europi. Interijer eklektičnog minimalizma inspiriran je stilovima Art Nouveau i Maroka i elegantno odražava raznolikost i bogatstvo koji su sinonim za niche parfeme.

Svi gosti  su na otvaranju      dočekani su koktelima inspiriranim parfemom Erba Gold, uz modele koji su na sebi imali body paint inspiriran najpoznatijim Xerjoff mirisima: Kemi Blue kolekcijom i Erba Gold mirisom, a luksuznu atmosferu upotpunio je jedinstven nastup dječjeg zbora iz Beograda.

Belodore je još jednom dokazao kako je upravo zahvaljujući posvećenosti pružanju vrhunskih mirisnih iskustava, postao vodeća niche parfumerija u cijeloj Europi. Belodore parfemi su umjetnost, a svaka posjeta Belodore parfumerijama predstavlja putovanje kroz svijet vrhunskih mirisa i raskoši.

Belodore - The art of fragrance, the science of beauty

Od svog osnivanja 2020. godine, Belodore je sinonim za luksuz i jedinstvenost. Međunarodni lanac niche parfumerija trenutno posluje u 6 zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji. Belodore trenutno upravlja sa 13 parfumerija sa stručnim profesionalcima koji znanjem doprinose iskustvu upoznavanja sa luksuznim mirisima. U Belodore trgovinama pažljivo su odabrani brendovi iz Londona, Milana, Pariza i New Yorka: kao što je Xerjoff, Amouage, Creed, Tiziana Terenzi, Edition de Parfums Frederic Malle, Kilian Paris, Etat Libre d'Orange, Byredo, Juliette Has a Gun, Caron, Nishane, Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy's i mnogi drugi.

Belodore je prisutan i online sa 4 web trgovine na 4 različita tržišta: Mađarska, Hrvatska, Srbija i Crna Gora.

Izbor parfema u Belodore parfumerijama zaista je više od obične kupovine: to je jedinstvena prilika da sa sobom ponesete dio povijesti, umjetnosti i inspiracije. Sa izborom najljepših mirisa i visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda iz više od 50 vodećih niche brendova, ovdje možete doživjeti zašto se parfemi definiraju kao "čista umjetnost". Sve što trebamo napraviti je prepustiti se čudesnim kompozicijama mirisa!

O brendu Xerjoff

Sergio Momo, osnivač brenda, je tijekom djetinjstva upoznao brojne krajeve svijeta zahvaljujući međunarodnom poslovanju svog oca. Nakon završetka turinske škole za umjetnost i dizajn, Sergio se preselio u Veliku Britaniju kako bi radio sa renomiranim dizajnerskim agencijama u Londonu. Međutim, Italija ga je privukla natrag, gdje je nastavio pratiti svoju najveću strast - otkrivanje luksuznih parfema. Tako je rođen Xerjoff, u kojem je Dominic Salvo, direktor istraživanja i razvoja, igrao ključnu ulogu.

Sergio nikada nije bio zadovoljan samo stvaranjem parfema, već se upustio u kreativnu avanturu koja spaja pričanje priča, vizuale, mirise i sjećanja. Xerjoff je prešao dimenziju mirisa i ušao u svemir gdje su percepcija i osjećaj čistog luksuza isprepleteni.

Svemir koji spaja čuda prirode sa talijanskim umjetničkim genijem, parfemi i proizvodi Xerjoff Grupe mogu se pronaći na mnogim mjestima širom svijeta, uključujući Monako, Milano, Lisabon, Dubai, Moskvu, London, Torino i Budimpeštu.

Xerjoff Grupa također realizira custom projekte za privatne klijente, uključujući bliskoistočne i europske kraljevske obitelji, kao i druge strateške partnere. Tijekom godina, kompanija je razvila brojne projekte sa najboljim parfumerima u Grasu, Italiji, Španjolskoj i jugoistočnoj Aziji, afirmirajući svoje brendove globalno. Xerjoff i povijesni talijanski brend parfema Casamorati, osnovan 1888. godine i ponovno je lansiran 2009. godine od strane Sergia Moma.

Xerjoff Kemi Blue - Uvidi u svijet kozmičkih mirisa

Xerjoff Kemi Blue prelazi granice između opipljivog i duhovnog, stvarnog i čarobnog - možda najosjetljiviji izraz predanosti brenda istraživanju. Kemi Blue kolekcija zasnovana je na kombinaciji holističkih, ekoloških i etičkih metoda alkemije i biodinamičke filozofije. Svaki parfem jedinstveno uključuje jedan ili više sastojaka iz biodinamičkog uzgoja.

Kozmičke sile upotpunjuju ovu jedinstvenu kolekciju, kao i usklađivanje parfumerije sa astrološkim kalendarom. Posebno značajan datum za Kemi Blue kolekciju je 13. ožujka 2023. godine, kada su svi parfemi u izdanju primili energiju plave kozmičke oluje, koja prema predanju Maja nosi pročišćujuću energiju, a ovaj dan se naziva  dan otvorenosti. Drevne Maje su bii  fascinirani ciklusom vremena i promatrali su događaje na nebu, koristeći svoje znanje astronomije i matematike za predviđanja. Svaki parfem u kolekciji odražava njihove principe, vjerovanja i učenja. Posjedovanje parfema iz Kemi Blue kolekcije podsjeća na energiju ove plave kozmičke oluje.

Xerjoff Erba Gold

Prelijep miris sa svježim, promijenjenim izgledom i poznatom, izvrsnom kompozicijom. Gornja nota je citrus: limun sa Amalfi obale, naranča iz Brazila i đumbir, začinska nota s madagaskarskim cimetom i gvatemalskim kardamomom, ustupaju mjesto zavodljivo toplom bijelom mošusu i vaniliji u bazi. Erba Gold je predstavljen s jedinstvenom svilenom maramom dizajniranom od strane Xerjoffa i proizvedenom u čuvenoj tvornici svile na jezeru Como.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt