Tople i trendi outfit ideje za adventska druženja

Bliži nam se prosinac – posljednji mjesec u godini s kojim dolaze hladniji dani i čarobna blagdanska sezona. Čarolija adventa natjerat će nas da napustimo toplinu doma kako bismo uživali s najbližima u blještavoj gradskoj vrevi, a za te prilike definitivno se želimo dobro odjenuti!

Kroz najhladnije prosinačke dane ove godine želimo prošetati sa stilom. Kako temperature padaju, vrijeme je da se prepustite slojevitom odijevanju, elegantnim kaputima, udobnim džemperima i modernim čizmama koje donose toplinu i dozu chica. Na vrhu popisa obaveznih zimskih komada definitivno je kaput. Teddy kaput i ove je sezone jedan od IT komada- spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnog kroja i trendi izgleda stvorili su savršeni kaput kojem se vraćamo svake sezone. Kada je u pitanju pletivo, zimi ga volimo u svim varijantama s različitim detaljima i teksturama, a naročito volimo kardigane koji odišu old money estetikom s privlačnim zlatnim gumbima. Nijedan zimski outfit nije potpun bez savršenog para čizama. Klasičan odabir su crne i smeđe čizme koje odišu profinjenošću i elegancijom, a za street-style kombinacije definitivno su opcija popularne kaubojke.

Sve zimske, a naročito blagdanske outfite volimo upotpuniti sjajnim nakitom ili drugim komadima accessoriesa. Zimi se ponekad zna pokazati sunce i zato obavezno u torbi imajte sunčane naočale koje će biti odličan dodatak cijelom outfitu. Ako pak želite uživati u toplini doma dok gledate omiljene filmove, onda je dobar loungewear i pidžama neizostavan dio tog rituala.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt