TV1000 najave za prosinac 2023.

 


Brightonska stijena

Nedjelja 3. prosinca u 21:00


Godina je 1964., mjesto Brighton. Nekoć miran primorski grad iznenada su preplavile bande ušminkanih modova i masnih rokera sklonih izazivanju nereda. U tom kaosu krije se i glavni mod i gangster Pinkie Brown. Kada ga hladnokrvno ubojstvo poveže s konobaricom Rose, on koristi zavođenje kako bi osigurao njezinu šutnju. Može li se Rosie spasiti od Pinkieju na vrijeme, ili će je odvući još dublje u svijet smrti i prokletstva?

 


Stepfordske supruge

Subota 2. prosinca u 21:00


Joanna Eberhart i njezin suprug sele se s Manhattana u predgrađe više klase Stepford u Connecticutu, ali Stepford ima tajnu: da su sve supruge previše savršene i da su svi muževi presretni, i uskoro otkrivaju da muškarci iz Stepforda zamjenjuju svoje žene poslušnim robotima.

 


Izdajnik

Subota 9. prosinca u 21:00


Kada agent FBI-ja Roy Clayton povede istragu o opasnoj međunarodnoj uroti, svi tragovi naizgled vode do časnika američkih Snaga za specijalne operacije Samira Horna, FBI-jevog agenta angažiranog da prati bivšeg vojnika za specijalne operacije koji se pridružio terorističkoj organizaciji te stao propitkivati istinske namjere svoje mete.

 


Dobri pastir

Ponedjeljak 11. prosinca u 21:00


Edward Wilson, jedini svjedok samoubojstva svog oca i član društva Skull and Bones tijekom studija na Yaleu, čestit je mladić koji cijeni čast i diskreciju, osobine koje mu pomažu da započne karijeru u novoosnovanom Uredu strateških službi. No njegova predanost poslu bezgranična je i zbog nje žrtvuje svoje ideale, a na kraju i svoju obitelj.

 

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt