Ugledni hrvatski radijski voditelj i komičar, Luka Bulić, gostovao u specijalnoj emisiji podcasta "Tate kod Lane"

Lana Gojak ugostila Luku Bulića u svojoj emisiji, a on premijerno izveo autorsku pjesmu posvećenu kćerima i ženi

Luka Bulić, multi talentirani je radijski voditelj, glazbenik, imitator i komičar, koji je karijeru na televiziji počeo kao dijete vodeći emisiju “Mali veliki svijet”. Imao je samo trinaest godina kada je vodio poznatu emisiju, a sada na televiziji i radju radi već preko 20 godina i iza sebe ima nekoliko uspješnih projekata. Prvi put se kao komičar predstavio na dodjeli nagrade “Večernjakova ruža”. Već duže vrijeme radi kao imitator glazbenih zvijezda, a osim toga u slobodno vrijeme snima pjesme i piše tekstove. Njegovo putovanje u zabavnoj industriji obilježeno je brojnim postignućima, uključujući vođenje popularnih emisija poput "Luka i igre" i "Jackpot", kao i nezaboravne imitacije figura poput Luciana Pavarottija. Uz sve to Luka je također i otac triju djevojčica, te muž.

U novoj 15. epizodi podcasta „Mame kod Lane“, kojega vodi glumica Lana Gojak, kao gost došao je Luka Bulić. Lana kao svoju najveću i najzanimljiviju ulogu koju igra ističe upravo ulogu roditelja. U svom podcastu s gostima nam donosi iskrene razgovore, bez filtera, na temu roditeljstva. U svakoj epizodi cilj je izmjenjivanje i dijeljenje iskustva, izazove, uspone i padove s kojima se roditelji svakodnevno susreću.

U drugoj specijalnoj epizodi, “Tate kod Lane”, Luka Bulić podijelio je svoja osobna iskustva, jedinstvene uvide u radosti i iskušenja očinstva uz obilje smijeha. Uz razgovor o balansiranju obitelji i karijere, Bulić je također komentirao i grižnju savjesti s kojom se mnoge žene svakodnevno suočavaju. Upravo iz perspektive oca, otvoreno je dijelio svoje misli i osvježavajuće stavove o roditeljstvu. Istaknuo je svoje iskustvo očinstva kao najvažniju ulogu koju je ikada imao, a također je podijelio i svoje duboke spoznaje o životu i očinstvu, istaknuvši kako je iskustvo poroda postalo trenutak kada se cijeli svemir sabrao u jednu točku, otvarajući mu oči o smislu života.

„Djeca su aplikacija koja ti bateriju isprazni i napuni u sekundi“, istaknuo je Bulić, dijeleći duhovite i dirljive trenutke iz svakodnevnog očinstva. Istovremeno, otkrio je kako mu je očinstvo omogućilo da zadrži dijete u sebi, omogućavajući mu da se ponovno poveže s čistim i iskrenim radostima života. Sve slušatelje i gledatelje podsjetio je na svakodnevne male izazove koji čine svijet roditeljstva posebno zabavnim i nepredvidivim svojom anegdotom kako je kćer jednom prilikom u vrtić poslao u pidžami je kako kaže „svi ti bodiji izgledaju isto“. Istaknuo je i kako je za njega odnos s njegovom djecom izvor neprestanog rasta i učenja.

Kao šećer na kraju, Luka je premijerno izveo pjesmu "Mala zahvala jednog tate" posvećenu svojim kćerima i supruzi, koja je dirnula srca svih prisutnih. Epizoda je dostupna već danas na YouTubeu, te na audio podcast platformama poput Spotifya, Applea i Googlea. Ne propustite ovu inspirativnu i humorom ispunjenu epizodu podcasta "Tate kod Lane" s gostom Lukom Bulićem.Noviji Stariji

Obrazac za kontakt