Biologique Recherche slavi 50 godina losiona P50

Osvrt na izniman uspjeh koji je postigao Lotion P50, postavši nezaobilazan korak eksfolijacije u rutinama ljepote diljem svijeta. 

Lotion P50, istinska inovacija na području blage eksfolijacije, revolucionirao je pristup kozmetičkoj njezi. Stvorio ga je prije 50 godina Yvan Allouche, osnivač brenda Biologique Recherche, i ta je nova kategorija proizvoda privukla žene i muškarce diljem svijeta svojom jedinstvenom, učinkovitom i složenom formulom.

Da bi zadovoljio specifične potrebe svakog Trenutnog stanja kože©, Lotion P50 je tijekom godina prilagođavan te su tako nastali Lotion P50W za potrebe osjetljive, Lotion P50 za potrebe seboreične, Lotion P50V za potrebe devitalizirane i Lotion P50 PIGM 400 za potrebe kože s pigmentacijskim mrljama. Njegova priznata učinkovitost na epidermi lica navela je Biologique Recherche da razvije i verziju losiona P50 za tijelo i verziju za vlasište.

Zahvaljujući svojim eksfolijacijskim i pročišćavajućim svojstvima te niskom pH, Lotion P50 postao je ultimativno rješenje za obnavljanje epiderme.

NOVI AKTIVNI SASTOJCI ZA POBOLJŠANJE DJELOTVORNOSTI 

Kao rezultat dugogodišnjeg temeljitog istraživanja, Lotion P50 dostupan je u više varijanti kako bi zadovoljio specifične potrebe svakog Trenutnog stanja kože©. „P“ u imenu označava „piling“, a „50“ dva epidermalna ciklusa koji u prosjeku traju 25 dana, što predstavlja vrijeme potrebno da se na koži primijete sve prednosti ovih losiona. 

Njihove jedinstvene formulacije učinkovite su zahvaljujući aktivnim sastojcima dobivenim iz biljnih ekstrakata sa svojstvima pročišćavanja i djelovanja protiv slobodnih radikala. Za učinkovitu i postupnu eksfolijaciju, jedinstvena kombinacija poli-, alfa- i beta-hidroksilnih kiselina svojstvenih za Biologique Recherche te biljnih ekstrakata obogaćena je specifičnim aktivnim sastojcima, a losioni su dostupni u šest varijanti.

LOTION P50: ČUDESNI ELIKSIR

Prije 50 godina Biologique Recherche razvio je novu generaciju poboljšanih eksfolijacijskih losiona koji nježno prate prirodni proces eksfolijacije. Ta formulacija još i danas omogućava stvaranje idealnih uvjeta za epidermu, da bi se koža mogla obnavljati na zdrav i uravnotežen način. Zahvaljujući svojim eksfolijacijskim i pročišćavajućim svojstvima te niskom pH, Lotion P50 idealan je za obnavljanje epiderme. 

Nezaobilazan korak u fazi inicijalizacije, Lotion P50 ciljano djeluje na epidermu, zaštitnu barijeru od vanjskih štetnih utjecaja i učinaka vremena. Zahvaljujući njegovom djelovanju, epiderma je jača i tako u potpunosti može ostvarivati svoje zaštitne funkcije te podupirati potencijal samoobnavljanja kože. Ovaj jedinstveni proizvod za njegu kože kombinira prednosti pročišćavanja i eksfolijacije.

LOTION P50, TEMELJ METODOLOGIJE BIOLOGIQUE RECHERCHE

„Uvijek kažem da ako je netko zavolio ovaj proizvod, voljet će ga do kraja života. Ne volim govoriti o ‘magiji’ jer sam znanstvenik, ali u Lotionu P50 postoji nešto neopipljivo. U samom je središtu našeg pristupa njezi kože i pomaže mnogim ljudima. A u tome je nešto magično.“ dr. Philippe Allouche

PREPORUKE ZA UPOTREBU U SALONU ILI KOD KUĆE, NEZAOBILAZAN PROIZVOD ZA NJEGU KOŽE S DUGOTRAJNIM UČINCIMA

ZA LICE 

  1. Pažljivo uklonite šminku s lica i vrata mlijekom za čišćenje Biologique Recherche koje odgovara vašem Trenutnom stanju kože©. 
  2. U prvom tjednu upotrebe vodom navlaženu pamučnu blazinicu natopite s nekoliko kapi losiona i nanesite ga na lice, vrat i dekolte nježnim uzlaznim tapkanjem, bez trljanja, izbjegavajući područje oko očiju. 
  3. U sljedećim danima losionom natopite suhu blazinicu. Zahvaljujući losionu P50 prilagođenom Trenutnom stanju kože©, epiderma je preporođena i vraća joj se blistavost u rutini koja joj svakodnevno pruža sve što joj je potrebno: - koža je glatka i blistava - ten je ujednačen i matiran - tekstura kože je profinjena - epiderma je jača i u potpunosti obavlja svoju zaštitnu funkciju - prirodni proces eksfolijacije se ubrzava - koža je pročišćenija, zdravija i spremna za nanošenje sljedećih proizvoda. 

ZA TIJELO 

  1. Lotion P50 Corps nanesite na čistu kožu cijelog tijela uzlaznim masažnim pokretima, a posebnu pažnju posvetite suhim i grubim dijelovima (stopalima, laktovima, koljenima). 
  2. Lotion P50 Corps upotrebljavajte u kombinaciji s masažnom rukavicom za tijelo Biologique Recherche. Izvodite nježne pokrete vodeći računa o krhkosti kože. Ljuskice su uklonjene, a epiderma pročišćena. Koža je temeljito očišćena, uravnotežena i spremna za nanošenje prilagođenih proizvoda za njegu. 

ZA VLASIŠTE 

  1. Ravnomjerno nanesite Lotion P50 Capillaire na vlasište, razdjeljak po razdjeljak. 
  2. Nježno ga umasirajte vrhovima prstiju. Ne ispirite. 
  3. Ostavite da djeluje pet do deset minuta. Nakon nanošenja losiona kosu možete oprati šamponom. Lotion P50 Capillaire pomaže ublažiti nadražaje. Izlučivanje sebuma je regulirano, a vlasište temeljito očišćeno i uravnoteženo

Prije 50 godina, jednako kao i danas, svi su snivali o zdravoj koži i njegovanom izgledu. Profesionalni kozmetičari, razočarani postojećim proizvodima, rješenje su potražili u novoj, perspektivnoj pojavi na tržištu: laboratorijima Biologique Recherche. 

Polazeći od pretpostavke da je svaka koža jedinstvena i da je treba njegovati, a da se ne narušava njezino zdravlje, Yvan Allouche, osnivač brenda Biologique Recherche, ne samo da je izgradio svoju viziju personalizirane njege kreiranjem protokola njege prilagođenih svakom Trenutnom stanju kože©, nego je razvio i novu kategoriju proizvoda koji pojačavaju fazu inicijalizacije u metodologiji Biologique Recherche. 

Koža na našem tijelu neprestano se regenerira: dan za danom, minutu za minutom, naša se epiderma obnavlja. Iako je eksfolijacija prirodna pojava tijekom koje epiderma uklanja mrtve stanice sa svoje površine, ona se s godinama usporava. Poticanje eksfolijacije je stoga tehnika koja se često upotrebljava u dermatologiji i kozmetici, a podrazumijeva uklanjanje površinskog dijela epiderme, poznatog kao stratum corneum disjunctum. Za postizanje optimalnih rezultata prvenstveno treba poznavati epidermu. Stvaranjem idealnih uvjeta na njezinoj površini, moguće je koži pomoći da se razvija na zdrav i uravnotežen način. Njegovanje epiderme pomaže u obnavljanju zdravog, mladolikog i blistavog izgleda kože. 

Kao plod svojeg istraživanja o obnavljanju epiderme, Yvan i Josette Allouche su 1970. stvorili prvi Lotion P50: progresivan eksfolijacijski proizvod koji pročišćava, čisti i obnavlja, s jedinstvenom formulom koja epidermi omogućuje da ponovo pronađe svoju izvornu sposobnost regeneracije. 

Tako je Lotion P50 postao nezaobilazan korak u metodologiji Biologique Recherche, njezin najpoznatiji i najtraženiji proizvod.

„Ako je krov loše izgrađen i ne pruža zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja, svi elementi unutar kuće bit će izloženi stresnim situacijama i postat će ranjivi.“

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt