Dvorište skriva novo adventsko 'it' mjesto: crno-bijeli Advent pri Nami

 

Najljepše skriveno dvorište u centru grada, božićna čarolija, tradicija koja grije srce i dušu, prstohvat suvremene fusion gastronomije, akustični glazbeni nastupi i #MakeItCount trenutci… počeo je jedan drugačiji, crno-bijeli Advent pri Nami!

Mjesto koje ove godine obogaćuje zagrebačku adventsku scenu skrilo se u zanimljivo dvorište u centru grada, s ulazom sa strane Zakmardijevih stuba. Zaputite se Pri Nami i otkrijte zanimljivu gastro ponudu, spoj tradicije i fusiona u kombinaciji sa sjajnim glazbenim programom.

Dvorište u koje se ulazi iz Zakmardijevih stuba možda je najbolje čuvana zagrebačka tajna otkako su Pri Nami za sugrađane prošlog ljeta, otvorili poznati ugostitelji Marin Levaj i glumac Šiško Horvat Majcan.

A kako bi Zagrepčanima ponudili drugačiji adventski ugođaj, ekipa je pomno osmislila gastro ponudu adventa za sve ukuse! Razočarani neće ostati tradicionalisti, jer će nepca moći razgaliti klasičnim blagdanskim jelima poput kuhanih kobasica i mirisnih fritula. Gladni neće ostati ni zahtjevniji gurmani koji će na Adventu pri Nami moći otkriti fusion okuse neodoljivih wok jela i tacosa.

Adventska druženja traže dobru glazbu, pa ćete Pri Nami krajem tjedna uživati u akustičnim izvedbama za toplu i ugodnu atmosferu, a su nedjelje rezervirane za klapske nastupe. Obzirom da je za glazbeni program zadužena uz Pri Nami i ekipa iz CMA promotions, vjerujemo kako glazbenih iznenađenja neće nedostajati.

Uz dobru glazbu, u čarobnom dvorištu trag je ostavio i umjetnik Vibor Vašarević. Uputite li se Pri Nami, otkrit ćete nježnu seriju slika “Baby”, inspiriranu obrisima dječjeg lica u pufastom oblaku, primjer umjetnikove spretne igre vibrantnim bojama i jakim kontrastima. Sve izložene slike u dvorištu Pri Nami su na prodaju, dok dio svih prihoda od radova ide za pomoć psima u azilima!

Za najtoplije trenutke ponekad su najzaslužniji pleteni modni dodaci, a oni poput šarenih šalova i kapica hrvatskog brenda Iggy k tome i podižu raspoloženje!

Zimski bestseller komadi osnivačice brenda Igrajne Vargek sjajno su se uklopili u crno-bijeli svijet adventa Pri Nami: ona još se ljetos, ušavši u čaroban vrt, zaljubila u mjesto. Stoga ne skriva koliko je veseli što su se, uz slasnu hranu i koktele, glazbeni ugođaj, njeni šareni komadi odlično uklopili na ovom drugačijem, crno-bijelom adventu. Iggy šalovi i kape izrađeni su od mješavine viskoze i vune, dok su kapice su podstavljene za extra toplinu – ako uz druženje riješite i božićni poklon, više razloga za opuštanje!

Ono što će cijeniti posjetitelji zagrebačkog adventa jest što Pri Nami obuhvaća otvoren, a natkriven prostor, te, nekima možda još važnije – zatvoren (grijani) prostor s toaletom.

Ekipa iz Pri Nami pobrinula se da sve vezano uz ovogodišnje crno-bijelo izdanje adventa bude čarobno. Uđete li iz Zakmardijevih stuba na Advent pri Nami, zakoračit ćete u neka druga vremena, a najtoplije crno-bijelo dvorište u gradu oduševit će vas ambijentom, aromama i ponudom.

Dođite Pri Nami, osjetite starinski šarm Zagreba, doživite nezaboravne #MakeItCount trenutke uz Jacka i u potpunosti se prepustite čaroliji blagdana.

 

Radno vrijeme Adventa pri Nami bit će od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 01.

Za sve detalje, zapratite Advent Pri Nami na Instagramu i Facebooku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt