Epic Drama najave za siječanj 2024.

Tvornica lutaka

Premijera od ponedjeljka, 8. siječnja u 21:00

Iris zarađuje za život od slikanja lutaka, ali sanja o tome da postane umjetnica, Silas je preparator koji se nada da će pronaći predmet jedinstven toliko da će ga vinuti u slavu, a Louis je plodni slikar koji traži svoju sljedeću muzu. Kad ih sudbina spoji, Iris se nudi prilika da započne novi život - i mračna opsesija se počne razotkrivati. Ovo je potresna priča o tome što se dogodi kada se žena usudi uzeti ono što želi u svijetu koji bi je radije ubio nego joj to dopustio...

 

Sisi

Završava u ponedjeljak 01. siječnja u 21:00

Sudbonosne godine 1870.-1873.: Europa je na pragu modernosti. Kako Otto von Bismarck pobjeđuje u svom ratu protiv Napoleona III., karte u europskoj ravnoteži snaga iznova se miješaju. Francuska proglašava republiku, a austrijski narod također vapi za demokracijom. Carska obitelj pod golemim je pritiskom, posebice Franz i Sisi, u pitanju je ništa manje nego nastavak monarhije. Franz osjeća pritisak da svog devetogodišnjeg sina, prijestolonasljednika Rudolfa, pošalje na vojnu obuku prije nego što je dogovoreno sa suprugom, ali Sisi je užasnuta jer je uvjerena da će se njezin osjetljivi sin slomiti pod brutalnom vojnom obukom. Kad Sisi ne vidi drugu opciju nego uzeti sina iz vojarne i pobjeći s njim iz Beča, Franz se mora boriti za povratak svoje supruge dok pobune radnika u Beču postaju sve snažnije. Kad se nađe u krizom pogođenoj Francuskoj, Sisi mora odlučiti hoće li se suočiti sa svojim odgovornostima kod kuće ili će ostati pri svome kao majka.

 

Tematski blok: Sezona Agathe Christie

Svake subote od subote 06. siječnja u 21:00


Pridružite se u siječnju kako biste proslavili kraljicu zločina Agathu Christie; čekaju vas spektakularne krimi epizode Christie s neustrašivom gospođicom Marple i tajanstvenim bivšim detektivom Hjersonom, a prikazat ćemo i tri dugometražne drame s glumicama Lyndsey Marshal i Helen Baxendale, koje tumače samu spisateljicu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt