Kamion Djeda Mraza razveselio tisuće mališana na svom putu kroz Hrvatsku

Kamion Djeda Mraza kraj godine proveo je na velikoj božićnoj turneji kroz Hrvatsku. Od Osijeka na istoku pa do Splita na jugu Djed Mraz u tegljaču F-MAX razveselio je tisuće mališana diljem Hrvatske.

Kamion Djeda Mraza završio je svoju veliku božićnu turneju, dugu više od 2.500 kilometara. Za vrijeme ove turneje posjetio je trgove i ulice devet hrvatskih gradove. Također, Djed Mraz sa svojim modernim saonicama posjetio je i dva SOS Dječja Sela, Ladimirevci i Lekenik te razveselio male stanovnike ovih Sela.

Na ovoj turneji posebna atrakcija bio je blagdanski dekoriran kamion Ford F-MAX koji vuče poluprikolicu Kässbohrer, a koji je ujedno bio pozornica za zabavnu i edukativnu predstavu “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom. Kamion se zaustavljao na javnim površinama i razveseljavao brojne mališane i posjetitelje prigodnom božićnom predstavom, pjesmom i plesom te darivanjem Kraš slatkišima i balonima.

Ovaj projekt prvenstveno je želio teme humanosti i ljubavi prema drugima djeci približiti kroz zanimljivu i za ovo doba godine primjerenu božićnu predstavu. Uz to, Auto Hrvatska, kao vodeće tvrtka u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila, promiče i odgovorno ponašanje u prometu te se u sklopu predstave na jednostavan i zabavan način podsjetilo djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Uz pozitivno ozračje i vesele dječje reakcije, Djed Mraz imao je riječi hvale i za kamion Ford Trucks koji je ovom prilikom zamijenio njegove tradicionalne saonice i sobove: „Moram priznati da me ove godine putovanje kroz Hrvatsku u kamionu F-MAX oduševilo! Vozačka kabina je ogromna, iz prve ruke mogu potvrditi da je dovoljno velika čak i za mene! Posebno želim izdvojiti prostor za odlaganje, ima dovoljno prostora za sve potrebne blagdanske poklone i još uvijek ostaje mjesta za sitnice koje uvijek želite imati pri ruci.“

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt