OD SADA LJUBITELJI KULTNOG ZAGREBAČKOG BARBIERI'S RESTORANA UŽIVAT ĆE U ISTOIMENOM LUKSUZNO UREĐENOM BARU

U sklopu omiljenog zagrebačkog restorana Barbieri’s koji se nalazi na kultnoj adresi, Tkalčićevoj 90, uskoro se otvara prekrasno i moderno, luksuzno uređen Barbieri’s Bar u kojem će se posluživati i konzumirati poseban sushi menu i premium steakovi za sve ljubitelje vrhunskog mesa, a peku se na otvorenoj vatri. Ovim proširenjem, Zagreb je dobio nastavak još jednog mjesta za izlaske i druženja, proslave i evente po kojem je restoran već dugo vremena i poznat, a svojim profinjenim uređenjem i pomno odabranom gastronomskom ponudom, Barbieri's Bar obogaćuje zagrebačku gastro scenu te donosi dašak restoranskih ponuda svjetskih metropola.

Osim navedenih prijedloga, za ručak ili večeru svakako treba probati i ostale specijalitete koji se rade od namirnica na čije se podrijetlo posebno pazi. Uz večere s live programom i glazbom te DJ-ima, u novootvorenom prostoru možete uživati i u velikom izboru pića, raznih 'signature' koktela i ostalih sofisticiranih napitaka koje će za vas posebno pripremiti educirani barmen s višegodišnjim iskustvom. Po potrebi, na istom šanku, poslužit će se i večera dok u dnevnoj varijanti, birate brza i jednostavna jela. Na radost svih gostiju kuhinja radi do punoći te će se i do ponoći moći naručivati večera dok će restoran i bar raditi do dva sata iza ponoći.

Obzirom da je tim restorana, a sada i Barbieri’s Bara, oduvijek prvi postavljao trendove na sceni noćnog života u metropoli, od ponude i izbora pića, servisa te live glazbe za vrijeme večere, zasigurno niti ovoga puta neće biti drugačije. Profinjeno uređenje, ležerna atmosfera, lagana bistrološka ponuda za ručak i večeru, u kombinaciji s klupskim štihom, sve podcrtano sjajnom glazbenom podlogom idealna su pozivnica za sve ljubitelje vrhunskog gastro doživljaja.

Restoran i bar krase prostrane terase koje i sada za vrijeme hladnog vremena po potrebi rade i na kojima se uz tople napitke možete ugrijati, a za vrijeme prvih znakova proljeća, svojim posjetiteljima nude vrhunski doživljaj i predah od gradske vreve i gužve. Stoga, neupitno je kako će novi Barbieri's Bar udahnuti novu energiju kultnom zagrebačkom mjestu, zbog čega se s nestrpljenjem očekuje otvaranje bara, kako bi gosti mogli uživati u bogatoj i pomno odabranoj gastro ponudi koju prati jednako dobro osmišljen popratno zabavni sadržaj.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt