Osjetite čaroliju Božića: Secret Box kutije donose magiju blagdana

Zajedno pružimo onima kojima je najpotrebnije malo više ljubavi, pažnje i dobrote ovog prosinca!

Dok su ulice obasjane svjetlima i okićene prigodnim ukrasima, a iz svakog kutka dopire miris blagdanskih začina, Douglas parfumerije otvaraju vrata svog posebnog projekta - "#osjetitečaroliju“. Ovog Božića, zakoračite u svijet topline, ljubavi i nježnosti uz Douglas i potražite ekskluzivno osmišljen Douglas Secret Box, kutije koje ne samo da kriju posebno iznenađenje već i pružaju podršku dobrotvornom cilju.

U duhu blagdanske čarolije, već treću godinu za redom, Douglas parfumerije s posebnom predanošću prikupljaju sredstva za Centar za Autizam. Ovaj božićni projekt nosi snažnu emocionalnu poruku i potiče nas da darujemo više od uobičajenih stvari, donoseći svjetlost i radost u živote onih kojima je to najpotrebnije.

Secret Box dolazi u tri veličine, a cijena od 10 eura (75,95 kn), 25 eura (188,36 kn) ili 40 eura (301,38 kn) nosi puno dublje značenje. Bez obzira na koju veličinu poklon kutije se odlučili, svaka predstavlja priliku da ove blagdane učinite jedinstvenima. Ono što ovu čaroliju čini posebno snažnom jest spoznaja da svakom kupnjom, ovisno o veličini kutije, Douglas donira 1 euro (7,53 kn), 2 eura (15,06 kn) ili 3 eura (22,60 kn) Centru za Autizam. Kupnjom Secret Box kutija u Douglas parfumerijama dobijete i karticu koju možete iskoristiti za pisanje vlastite blagdanske poruke djeci iz Centra za Autizam te ju ubaciti u kutiju dobrih želja. Kada otvorite svoj Secret Box, doživjet ćete više od uobičajenog iznenađenja, iskustvo koje ostavlja trag u vašim srcima.

Ovogodišnja čarolija Douglas parfumerija ne poznaje granice – doseže i dimenzije digitalnog svijeta. Atraktivne i jedinstvene video sadržaje možete pratiti i dijeliti na Douglas društvenim mrežama koristeći hashtag #osjetitečaroliju.

Baloni i pokloni u autentičnoj mint boji, obasjavajući nebo iznad grada, pozivaju nas da se prisjetimo kako se istinska blagdanska čarolija krije u nesebičnim djelima koje činimo jedni za druge. Ako se zateknete u blizini zagrebačkog adventa, neće vam promaknuti ni veseli vilenjaci na triciklima koji će vas, uz mali znak pažnje u obliku pisma, privući da zavirite u Secret box i doživite jedinstvenu čaroliju.

U ovom blagdanskom periodu, svaka kupnja Douglas Secret Boxa postaje izraz vaše pažnje prema drugima, unoseći istinsku toplinu i radost u vaše domove. Osjetite čaroliju darivanja uz Secret Box koji je dostupan u svim Douglas parfumerijama i na douglas.hr, jer najljepše emocije dijelimo zajedno brinući jedni za druge tijekom ovog posebnog razdoblja godine.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt