Pogledajte kako izgleda Božić u Centru Kaptol uz Natali Dizdar i Sašu Jokovića

Božićna čarolija u Centru Kaptol donijela je neopisivu atmosferu uz Natali Dizdar, čiji su glazbeni tonovi oduševili posjetitelje i unijeli duh blagdana. Poznati make-up artist Saša Joković odao je tajne glamuroznog blagdanskog izgleda, a transformacijom je razveselio i nekoliko sretnica.

Poznati su plesali, a među njima i naše influencerice: Lidija Lešić, Mia Matić i Isabella Rakonić, a premium centar postao je još ljepši u prosincu i okupljene oduševio božićnim dekoracijama.

Centar Kaptol postao je savršena lokacija za kupovinu poklona najdražima i dijeljenje najsretnijih trenutaka s najdražima. Savršen je izbor za posjetitelje koji cijene visoku kvalitetu proizvoda i aktivnosti kojima ispunjavaju slobodno vrijeme. Osim premium ponude brendova, Centar Kaptol je i lifestyle središte sa sadržajem za svakoga. Od vrhunskih restorana i barova, parfumerija, najmodernijeg kina u Hrvatskoj do fitness centra i trgovina za kupovinu svakodnevnih potrepština, Centar Kaptol pruža odmor od ubrzane svakodnevice. Uz novootvorenu Lunilou trgovinu, neki od najpoznatijih brendova dostupnih u Centru Kaptol su Alfa vision optika, Andrews baby company, Barbour, Bio&Bio, Bonkulović delikatese, dm drogerie markt, Douglas parfumerija, Gant, Polo Ralph Lauren, Karla, Puntino, Nebo, Ira, The core te mnoi drugi.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt