Samsung Europe najavio suradnju s Activision Blizzard EMEA u sklopu Embrace Your Game kampanje

Tvrtka Samsung najavila je suradnju s tvrtkom Activision Blizzard EMEA na višekanalnoj marketinškoj kampanji, demonstrirajući snagu Samsung gejming proizvoda koji su najbolji u svojoj klasi.

Embrace Your Game kampanja povezuje vodeće uređaje u industriji i neke od najpopularnijih videoigara današnjice u prvoj marketinškoj suradnji ove vrste. Kampanja je namijenjena Samsung gejmerima na 17 tržišta i 44 zemlje. Obuhvatit će neke od najpopularnijih Activision Blizzard videoigara, uključujući Crash Team Rumble™, Diablo Immortal®, Overwatch® 2 i World of Warcraft®, u potpuno impresivnom kreativnom paketu koji doista oživljava svijet gejminga, bez obzira je li riječ o gejmingu u pokretu ili kod kuće.

Kampanja će biti aktivna na svim Samsung digitalnim kanalima u Europi i sadržavat će cijeli niz Samsung gejming uređaja, uključujući televizore, pametne telefone i monitore, a prilagođena je za povremene, ali i profesionalne gejmere.

Unaprjeđenje vještina putem ”Obuke za usavršavanje gejmera”

Predstavljena kao dio Embrace Your Game kampanje, program Obuka za usavršavanje gejmera tvrtke Samsung pomaže svim tipovima gejmera da unaprijede svoje vještine na novu razinu. Obnovljeni sadržaj na Samsung Game Portal platformi poboljšava ovu marketinšku suradnju i uključivat će uvide i stručne savjete nekih od najboljih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Taj sadržaj obuhvatit će zanimljive interaktivne radionice, video radionice i vodiče uz ostali sadržaj za videoigre kao što su vrhunski savjeti i preporuke uređaja. Obuka za usavršavanje gejmera također će sadržavati ekskluzivne preglede Samsung uređaja i preporuke tehnoloških kreatora za najbolju novu gejming tehnologiju.

Svijet videoigara se razvija. U tvrtki Samsung želimo podržati sve gejmere, od onih rekreativnih pa sve do profesionalaca. Od televizora, monitora i mobilnih uređaja, kampanja Embrace Your Game svakom tipu gejmera daje priliku da se potpuno uživi u gejming kod kuće ili u pokretu. Upravo zato je Activision Blizzard idealan partner za ‘Embrace Your Game’. Njegove popularne gejming naslove vole svi, a sa Samsung uređajima imate najbolje iskustvo gejminga”, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europe.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt