Sjaji i blistaj: započni novu godinu sa spektakularnom švedskom beauty rutinom s FOREO potpisom!

Šampanjac, svjetlucave zvjezdice i... dodir luksuzne čarolije! Nema ništa bolje od ispraćanja stare godine i dočeka nove u punom sjaju!

FOREO, švedski beauty-tech div ima savršeno rješenje za blistavu i sjajnu kožu, spremnu za najuzbudljiviju noć godine: jednostavna i cjelovita švedska beauty rutina koje će ti – ili nekome drugome – darovati lice zvijezde!

Prvi korak savršene beauty rutine i dobrobiti za vaše lice i vrat je pravilno čišćenje. Pripremi se za najveseliju noć godine i razmazi svoju kožu s ikoničnim FOREO LUNA 4 uređajem za čišćenje i masažu lica.

Prepusti se nježnim T-sonic pulsacijama ovog jednostavnog, intuitivnog, a istovremeno hiper-tehnološkog uređaja za dubinsko čišćenje lica. FOREO LUNA 4 uklanja do 99.5% nečistoća, mrtvih stanica, bakterija i viška sebuma. Osim toga, lagani valovi na stražnjoj strani uređaja pružaju luksuznu revitalizirajuću i tonizirajuću masažu.

Zbogom sivilu i dobrodošao nam sjaj! Za poklon koji će zasjati vlastitim svjetlom tebi ili onome koga najviše voliš!

Nastavi svoju švedsku beauty rutinu za doček Nove godine s najnovijim FOREO BEAR 2, revolucionarnim uređajem s 4 tipa mikrostruja za gimnastiku lica i postizanje neinvazivnog liftinga udobno u vlastitome domu.

Podari ili primi super koncentrat vitalnosti, tonusa i sjaja zahvaljujući ovom malom, moćnom premium uređaju koji će oblikovati linije tvoga lica za luksuznu i elegantnu noć slavlja.

Isprobaj FOREO BEAR 2, na primjer, jednostavno ga prilagodi putem FOREO For You aplikacije, postavljanjem T-Sonic pulsacija u limfodranažni način rada i mikrostruja u ‘Contour cardio’ način rada: za savršeno, tonirano i oblikovano lice tijekom noći 31. prosinca i duže!

Sljedeći korak? Duboka hidratacija! Nema ničeg boljeg za pokazivanje opuštenog i zdravog lica tijekom cijele noći dočeka Nove godine od visoko hranjivog i hidratantnog tretmana za lice koji će vašu kožu ostaviti punijom.

Rješenje koje ćeš pokloniti drugima ili čak i sebi je FOREO UFO 3, novi pametni uređaj za poboljšanje učinka i maksimizaciju prednosti UFO maski za lice. Ovaj luksuzni SPA tretman kod kuće pruža profesionalne i klinički testirane rezultate, povećavajući razinu hidratacije kože za čak +126% u samo dva tretmana.

Za pomlađeni, zategnuti i izuzetno sjajan izgled, kako na Novu godinu, tako i svaki dan nakon toga!

Posljednji dodir prave elegancije da završiš godinu sa stilom? Počasti se luksuznim FAQ 202 od FAQ Swiss, novog brenda obitelji FOREO.

Ova maska za lice od ultra-mekog silikona iznimno je jednostavna za uporabu, ali vrlo napredna u svojoj tehnologiji i krajnjim rezultatima. Njena LED svjetla punog spektra, uključujući i NIR (Near Infra Red) LED svjetlo, u kombinaciji s čak 600 integriranih reproduktora svjetlosti, čine ovo beauty-tech čudo najnaprednijim rješenjem u smislu anti-age tretmana i revitalizacije tena.

Uživaj u svojem tretmanu uz FAQ 202 prije no što izađeš u svoju noć slavlja... ili kad se vratiš kući! Pokazat ćeš najosvježenije i pomlađeno lice ikada.

Goditi il trattamento viso di FAQ 202 prima di uscire per la tua notte di festeggiamenti... o al tuo rientro a casa! Sfoggerai il viso più rivitalizzato e ringiovanito di sempre.

🥂SRETNE BLAGDANE ŽELI VAM FOREO!🥂

FOREO beauty-tech uređaje možete pronaći na našim službenim stranicama foreo.com ili kod naših partnera: Douglas.hr, Roxbeauty.hr, Tehno-mag.hr, Martimex.hr, Santa-domenica.hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt