Stiže nova serija u kojoj valjda ima i tradicionalnih dalmatinskih psovki

SkyShowtime je danas potvrdio da će serija Ted biti dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime u svim zemljama od 22. veljače, a nove epizode će biti dostupne svaki tjedan.

U ovoj seriji, humorističnom prednastavku Ted filmova, 1993. je godina i trenutak slave medvjedića Teda (Seth MacFarlane) je prošao. Sada ponovno živi kod kuće u Framinghamu u Massachusettsu s najboljim prijateljem, 16-godišnjim Johnom Bennettom (Max Burkholder), njegovim roditeljima Mattyjem i Susan (Scott Grimes i Alanna Ubach) te sestričnom Blaire (Giorgia Whigham). Ted možda loše utječe na Johna, ali je zapravo odan prijatelj i spreman učiniti sve za njihovo prijateljstvo.

Seth MacFarlane (izvršni producent / scenarist / redatelj / kreativni voditelj), Paul Corrigan i Brad Walsh (izvršni producenti / scenaristi / kreativni voditelji) rekli su:

Svaka generacija razvije svoj jedinstveni umjetnički stil, vlastiti način promatranja svijeta. U dvadesetima, to su bile buntovne glazbene fraze jazza. Pedesete su donijele hrabre poteze kistom apstraktnih ekspresionista. Jedinstveni umjetnički izričaj naše generacije je streamanje sadržaja utemeljenog na intelektualnom vlasništvu koje se već pokazalo uspješnim. U skladu s tom ponosnom tradicijom skromno vam predstavljamo seriju Ted.

Naša je serija prednastavak filmova Ted. Radnja se događa u devedesetima, ali se temelji na vječnoj istini - biti šesnaestogodišnjak je koma. Podnošljivim ga može učiniti samo prijatelj, čak i kad je taj prijatelj propali čarobni medvjedić koji pretjerano psuje i sklon je zlouporabi droga.

Devedesetih smo nas trojica bili tinejdžeri, odrasli smo u Bostonu i okolici gdje se odvija radnja serije pa mnoge priče za nas imaju osobno značenje. Uspjeli smo povezati likove s nekim neugodnostima i prijelomnim trenucima koje smo i sami tada proživljavali. Dosta smo toga i izmislili (treba ispuniti puno stranica, a stvarni je život uglavnom dosadan).

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici:www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt