Zlato, perje, šljokice - ovo je hit novogodišnji odabir iz Deichmanna

Doček Nove godine je savršeno vrijeme za pokazati najbolju i najraskošniju odjeću i obuću. Svi zlatni komadi, svako pero i sve šljokice dopuštene su te vrlo dobro došle na svakom partyju, za sve kombinacije. Zato je dress code često prilagođen za ovakvu prigodu pa mnogi za tu večer zahtijevaju crno-zlatne kombinacije, perje, šljokice, full glam i slično.

Metalik štikle odličan su odabir za isticanje u svakoj odjevnoj modnoj kombinaciji pa čak i onim najodvažnijima – jer na proslavi Nove godine je sve dopušteno!

Slobodno ih upari s komadima koji se ističu, a možeš i miješati metalik modele, pa tako bez problema upari zlatne dodatke sa srebrnima i pustiti mašti na volju. Ako ipak nisi tip za previše odvažne odjevne kombinacije i uvijek se radije vraćaš na malu crnu haljinu i želiš ju začiniti s detaljima, srebrne ili zlatne cipele odradit će svoj zadatak, a ispunit ćeš željeni dress code. Broj kombinacija je beskonačan, a i sigurno nećeš pogriješiti – igraj se bez straha.

Da bi zasjala u novogodišnjoj večeri zaviri u najbliži Deichmann i pronađi skriveni dragulj među cipelama kojima ćeš upotpuniti novogodišnji modni odabir.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt