Kako je JYSK na trenutak uspavao medije?

U organizaciji poznatog stručnjaka za spavanje, danskog lanca JYSK, održana je „JYSK škola spavanja“ za medije. Novinari su dobili priliku osobno isprobati madrace, jastuke i poplune prilagođene njihovim jedinstvenim potrebama i navikama spavanja. Ovaj događaj JYSKov je nastavak kampanje i poticanja razgovora o važnosti kvalitetnog sna te koliko na njega utječe i testiranje i pravilan odabir proizvoda za spavanje.

Na samom događaju sudjelovali su novinari koji su prethodno, s JYSKovim stručnjacima za spavanje, kroz savjetovanje, razgovarali o svojim navikama spavanja. Na temelju dobivenih informacija, JYSKovi stručnjaci odabrali su savršenu kombinaciju madraca, jastuka i popluna za svakog novinara koji su ih dočekali na eventu kako bi se mogli i sami uvjeriti koliko je prethodno važno savjetovanje za kvalitetan odabir proizvoda te što odgovarajuća oprema za spavanje može učiniti za naš san.

Zvjezdana Sirk Novak, Communications managerica za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, bila je zadužena za uvodne riječi na događaju. Mediji su saznali glavne informacije o načinu školovanja JYSKovih zaposlenika kako bi postali Stručnjaci za spavanje te o njihovom fokusu na kvalitetu proizvoda. Istovremeno ih je upoznala s načinima edukacije, razvojem asortimana te što je to „Sleep academy“. Jedna od polaznica „Sleep Academy“ i stručnjakinja za spavanje bila je i Lovrenka Pupić koja u JYSK Hrvatska radi u trgovini u Karlovcu i koja je u svakodnevnom kontaktu s mnogim kupcima kako bi im pomogla svojim savjetovanjem.

Nakon školovanja JYSK prodavači kao i kolege iz Korisničke službe, kompetentni su svojim kupcima pružati besplatne savjete za kupnju te održavanje madraca i druge opreme za spavanje. Osim što proizvodi moraju biti kvalitetni, izuzetno je važan faktor i kvalitetno savjetovanje kako bi odabrani proizvodi odgovarali svakom pojedincu i njegovim navikama spavanja, potrebama, i fizionomiji.“, naglasila je Lovrenka Pupić, Store managerica u JYSK Karlovac na što se Zvjezdana Sirk Novak nadovezala da JYSK godinama kontinuirano radi na poticanju razgovora o važnosti sna i kako na njega utječu ne samo naše životne navike već i pravilan odabir i održavanje samih proizvoda.

JYSK se ponosi svojim proizvodima za spavanje i našim stručnjacima, koji su posvećeni kontinuiranoj edukaciji, kako bismo osigurali jednako kvalitetno savjetovanje i najbolje iskustvo kupovine. Time želimo osvijestiti naše kupce na važnost dobrog sna, ali im i pomoći da do njega i dođu", izjavila je Sirk Novak.

Nakon uvodnog dijela, novinare su, u zatamnjenoj prostoriji, dočekali personalizirani kreveti s madracima, jastucima i poplunima odabranima upravo za njih. S pomoću umirujućih glazbenih nota i prostora uređenog kao spavaća soba, stvoreni su savršeni uvjeti za power nap. Nakon kratkog odmora započeo je zanimljiv razgovor novinara s predstavnicom JYSKa koja ih je prethodno savjetovala, Lovrenkom Pupić o cijelom iskustvu, od samog savjetovanja nekoliko dana prije eventa do samog procesa odabira proizvoda. Mnogi su već upoznati sa stručnosti JYSKa, kao i s nedavno provedenim istraživanjem koje je JYSK proveo o navikama spavanja u Hrvatskoj, ali na ovaj način su sami osjetili kakav je osjećaj odmoriti na savršenoj kombinaciji i kako, čak i petnaest minuta sna na takvom krevetu može dati osjećaj pravog odmora i svježine.

JYSK ovim događajem nastavlja iskazivati svoju predanost pružanju kvalitetnih rješenja za spavanje, a kupci mogu u svim JYSK trgovinama dobiti jednake takve besplatne preporuke za savršenu kombinaciju proizvoda za spavanje.

Za više savjeta o proizvodima za spavanje kao i savjetima za njihovo održavanje možete pronaći na JYSK škola spavanja.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt