L'Oréal Grupa predstavila uređaj za brže sušenje kose uz manju potrošnju energije

Na najutjecajnijem svjetskom tehnološkom događaju CES® 2024, L'Oréal Grupa predstavila je uređaj za sušenje kose nove generacije, AirLight Pro, dizajniran u suradnji s profesionalnim stilistima kako bi zadovoljio potrebe kako profesionalaca, tako i potrošača. Razvijen u partnerstvu sa startup (tvrtkom) Zuvi, AirLight Pro koristi kombinaciju tehnologije infracrvenog svjetla i protoka zraka koji nalik vjetru čini kosu prirodno osušenom čineći je sjajnijom, mekšom i hidratiziranom.*1 Istovremeno uređaj suši kosu brže*2 s optimiziranim protokom topline na različitim tipovima kose, trošeći i do 31% manje energije.*3

Primjenjujući svoju patentiranu LightCare™ tehnologiju na sušilo za kosu, Zuvi je razvio proizvod prve generacije koji koristi infracrveno svjetlo i zrak velike brzine za učinkovito sušenje vode na površini kose, čime se čuva unutarnja vlaga u pramenovima kose.

Za razliku od konvencionalnih sušila za kosu s grijačima, AirLight Pro opremljen je posebnim brzim motorom sa 17 oštrica i patentiranom*4 infracrvenom tehnologijom koju pokreću volfram-halogene žarulje za brzo sušenje kose bez pretjerane topline.

Tim od preko 100 inženjera, dizajnera, frizera i znanstvenika iz L'Oréalove Divizije za istraživanje i inovacije i tvrtke Zuvi surađivao je na najsuvremenijem industrijskom dizajnu AirLight Pro, kako bi razvio profesionalni alat za sušenje kose koji nadilazi sve do sada poznate performanse. AirLight Pro pruža do 33% više hidratizirane kose*5, do 59% sjajnije, glađe i mekše kose*6, brže vrijeme sušenja i poboljšano korisničko iskustvo na temelju povratnih informacija vodećih profesionalnih stilista.

Nicolas Hieronimus, izvršni direktor L'Oréal Grupe, predstavio je inovativnu tehnologiju na sajmu CES® 2024 i detaljno opisao strateška ulaganja tvrtke u području novih tehnologija u industriji ljepote, tijekom svog obraćanja u Las Vegasu. Ovo je ujedno bilo i prvo obraćanje predstavnika tvrtke iz kozmetičke industrije u glavnom programu ovog prestižnog tehnološkog događaja.

Već 115 godina, L'Oréal koristi znanost kako bi inovirao i pružao potrošačima nezaboravna iskustva na području ljepote, ispunjavajući njihove individualne potrebe. S AirLight Pro, u partnerstvu s tvrtkom Zuvi, dokazujemo da tehnologija može unaprijediti performanse ljepote, istovremeno pružajući brigu o kosi na potpuno drugačiji način, uz smanjenje utjecaja na okoliš. To je budućnost ljepote čijem stvaranju težimo.”

Misija tvrtke Zuvi je ostaviti svijet boljim nego što smo ga zatekli, uz pomoć tehnologije i inovacija za budućnost", rekao je Mingyu Wang, osnivač i izvršni direktor tvrtke Zuvi. „S našom stručnošću u optici, aerodinamici i dizajnu potrošačke elektronike, stvorili smo ovaj izuzetan proizvod. Ponosni smo na naš dosadašnji rad, a uz partnera poput L'Oréala, kompanije s više od 100 godina iskustva u njezi kose i ljepote, podižemo naše proizvode na sljedeću razinu. Zajedno, stvaramo i nastavit ćemo stvarati revolucionarne tehnologije ljepote."

AirLight Pro je dizajniran tako da se sve postavke mogu prilagoditi prema individualnim potrebama svakog pojedinca, a testirao ga je L'Oréal na više od 500 ljudi s različitim tipovima kose. Ovaj revolucionarni uređaj pruža njegu kosi, a istovremeno brine i o planetu, a tijekom ove godine će biti predstavljen na tržištima Sjedinjenih Američkih Država i Europe putem profesionalnog brenda, L'Oréal Professionnel.

Napomena: statistike su izražene na temelju istraživanja provedenih u Europskoj uniji.

1* Instrumentalno ispitivanje, uspoređeno s prirodno osušenom kosom.

2* U usporedbi s istim sušilom za kosu bez infracrvenog svjetla.

3* Instrumentalno ispitivanje, uspoređeno s vodećim premium sušilima za kosu.

4* SAD patent

5* Instrumentalno ispitivanje, uspoređeno s prirodno osušenom kosom.

6* Instrumentalno ispitivanje, uspoređeno s prirodno osušenom kosom.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt