Najveći hitovi kralja serija na jednom mjestu – Evo gdje možete gledati Yellowstone i Mayor of Kingstown

Lawmen: Bass Reeves najnovija je originalna serija koju je za televiziju kreirao izvršni producent i kreativni voditelj Chad Feehan. Izvršni producent serije je Taylor Sheridan, nominiran za nagradu Oscar®

Lawmen: Bass Reeves, nova je originalna serija čiji je izvršni producent proslavljeni David Oyelowo, a za televiziju ju je kreirao izvršni producent i kreativni voditelj Chad Feehan. Jedan od izvršnih producenata je i Taylor Sheridan, nominiran za nagradu Oscar. Dostupna je za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime. Prikazivanje ove željno iščekivane serije od osam epizoda počelo je na usluzi 18. prosinca. Nove epizode dostupne su za streamanje svakog tjedna tijekom siječnja.

Otkrivajući neispričanu priču najlegendarnijeg čuvara zakona na Divljem zapadu, serija Lawmen: Bass Reeves prati Reevesa (Oyelowo) na njegovu putu od roba do čuvara zakona i jednog od prvih afroameričkih saveznih šerifa zapadno od rijeke Mississippi. Unatoč tome što je tijekom karijere uhitio više od 3000 odmetnika, teret Reevesove značke bio je golem, zbog čega se borio s etičkom i duhovnom cijenom koju je plaćala njegova voljena obitelj.

U glavnim ulogama pojavljuju se izvršni producent David Oyelowo, nominiran za nagradu Emmy®, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, dobitnik nagrade Emmy, dobitnik nagrade Oscar za životno djelo Donald Sutherland i nominiran za nagradu Emmy Dennis Quaid. U postavi su također Shea Whigham i Garrett Hedlund kao gostujuće zvijezde, a stalnu glumačku ekipu čine Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley i Bill Dawes. Televizijsku seriju koju je osmislio izvršni producent i kreativni voditelj Chad Feehan, Lawmen: Bass Reeves, kao izvršni producenti potpisuju i Taylor Sheridan, nominiran za nagradu Oscar, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari i David Hutkin.

Lawmen: Bass Reeves najnovija je među Sheridanovim serijama dostupnim za streamanje na usluzi SkyShowtime uz: 1883., 1923., Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King i Yellowstone.

Od originalnih serija, obožavatelji mogu uživati u priči o porijeklu obitelji Dutton, 1883., koja prati obitelj Dutton na njihovu putu od Velikih nizina prema zapadu. 1923. je sljedeći nastavak priče o porijeklu obitelji Dutton. U glavnim su ulogama Harrison Ford, nominiran za nagradu Oscar i dobitnica Oscara Helen Mirren. Serija predstavlja novu generaciju obitelji Dutton te istražuje početak dvadesetog stoljeća kada pandemije, povijesna suša i kraj prohibicije muče planinski zapad i Duttone koji ga smatraju svojim domom.

Mayor of Kingston prati obitelj McLusky, moćnike iz Kingstowna u Michiganu, gdje jedino zatvor dobro posluje. Ova se serija, u kojoj glavne uloge imaju Jeremy Renner, nominiran za nagradu Oscar i dobitnica Oscara Dianne Wiest, bavi temama rasizma, korupcije i nejednakosti.

Iako nije dio svijeta vesterna, jednako odvažna serija Special Ops: Lioness nadahnuta je stvarnim programom američke vojske, a prati Joe (Zoe Saldaña) u pokušaju da održi ravnotežu između privatnog i profesionalnog života dok istovremeno predvodi CIA-inu borbu protiv terorizma. U velikom hitu, Tulsa King, glumi Sylvester Stallone, nominiran za nagradu Oscar, kao njujorški mafijaški kapo „general" Dwight Manfredi, koji je nakon 25 godina izašao iz zatvora i na zahtjev šefa mora započeti posao u Tulsi, u Oklahomi.

Prvih pet sezona serije Yellowstone, s dobitnikom nagrada Oscar i Emmy, Kevinom Costnerom, dostupno je za streamanje u kompletu pa obožavatelji mogu pohvatati sve konce u drami obitelji Dutton dok političke aspiracije i vanjska partnerstva ugrožavaju njihovu budućnost.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na web stranici. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt