Novo u Zagrebu - Api Ladies radionica oslikavanja čaša za vino!

Api Ladies nudi više od obične radionice - nudi iskustvo gdje umjetnost postaje sredstvo opuštanja, smijeha i stvaranja trajnih uspomena.

Razmišljajući o tome kako bi mogle unaprijediti ponudu kvalitetnih izlazaka u Zagrebu, tri svestrane sestre - Anamarija, Ivana i Patricia osmislile su vrlo zanimljiv koncept. API ladies radionicu crtanja po staklu, točnije po staklenim čašama.

“Crtanje po čašama smo odabrale iz jednostavnog razloga – kada se družimo s prijateljima, često im ponudimo čašu vina. Inspiraciju za ovakve radionice pronašli smo u želji da stvaranje umjetnosti postane dio tih trenutaka zajedništva" - kaže jedna od sestara Anamarija Morić dodajući kako su radionice oslikavanja staklenih čaša biti smještene su u samom srcu Zagreba, u jedinstvenom prostoru Indestructible Concepta.

Radionica crtanja po staklu pruža nevjerojatno iskustvo! Kako kažu ove kreativke riječ je o dvosatnom bijeg od svakodnevnog života, gdje svaka kap boje postaje prilika za izražavanje vlastite kreativnosti. Nakon kratkog uvoda, cijela grupa pristupa stvaralačkom djelu. Instruktori pružaju smjernice i tehničku podršku, a uz glazbu i opuštenu atmosferu, radionica postaje prilika za opuštanje i razgovor. Chill zona, opremljena udobnim sjedećim prostorom, omogućuje polaznicima da uživaju u ispijanju pića, razgovoru s prijateljima ili stvaranju novih poznanstava. Bez obzira jeste li umjetnički entuzijast ili tek početnik, Api Ladies će vam pružiti podršku i vodstvo kako biste stvorili jedinstvena staklena remek-djela.
Prva radionica počinje! Kako su cure već spomenule, radionice će se održavati u prostoru Indestructible Concepta, u samom centru Zagreba, a datum prve radionice je 12. siječnja u 18 sati. Cijena je 20,00 eura, a svoje mjesto rezervirajte prijavom na ovaj link

I da - pratite Api ladies stranicu na društvenim mrežama jer ćete tamo prvi saznati sve informacije o daljnjim datumima radionica koje će se održavati jednom mjesečno. Što mislite je li ovo divan način za proslavu rođendana? 
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt