Predstavljena je nova, fantastična i nikad viđena kolekcija cijenjenog brenda C&A za proljeće i ljeto 2024. godine

C&A je lansirao svoju kolekciju Proljeće/Ljeto 2024 “Pronalazak ljepote u kaosu”. Kolekcija je u središtu Zagreba predstavljena medijskim partnerima, utjecajnoj i relevantnoj zajednici modnih stručnjaka te influencerima.

Glavne teme Proljeće/Ljeto 2024
Za kolekciju Proljeće/Ljeto 2024, nazvanu “Pronalazak ljepote u kaosu” dizajneri u C&A razvili su kolekciju temeljenu na četiri glavna trenda.

Nakon istraživanja nasljeđa i povijesti, stiglo je vrijeme da definiramo našu budućnost. Želimo graditi most prema naprijed s jasnim ciljem da osmislimo budućnost u kojoj svi možemo biti ono što jesmo istinski. Od čovjeka do čovjeka – jednostavno bolji zajedno! Pronaći ljepotu u svakodnevnom kaosu, nije li to ono što svi tražimo? Nastavljamo proizvoditi kvalitetnu, pristupačnu modu za sve. Činimo da naši kupci izgledaju, osjećaju se i čine dobro”, izjavila je Renela Ružić, voditeljica komunikacija u C&A Hrvatska.

S “Novim ikonama” C&A ponovno otkriva klasike kao što je logomania capsule te pokazuje kontrast između elegantnih i ležernih stilova, muževnih i ženstvenih silueta zaokruženih osnovnim bojama poput crne, bijele i traper plave.

Most između urbanog života i prirode predstavlja “Sirovu jednostavnost”. Sirove teksture, korisnost i radna odjeća u tamno maslinastozelenoj i svijetloj boji šartrez, kao i migracija na selo, mogu se pronaći u odabranim lookovima.

Kolekcija "Razmjena kultura" prikazuje baštinu, zanatske i folklorne vještine iz cijelog svijeta. Izgledi su ukrašeni grafičkim printevima i resicama.

Kolekcija “Maksimalna obilnost” sadrži stilove sa cvjetnim i voćnim elementima, romantičnim plisséom i volanima. Proljeće je nadohvat ruke s intenzivnim bojama poput narančaste, maslinasto ružičaste i magente.

C&A podržava žene u Indiji

Jedan od naglasaka je da se C&A udružio s Rangsutrom, društvenim poduzećem u Indiji za ravnopravnost spolova. Zajedno s indijskim ženama, C&A je stvorio nevjerojatnu, autentičnu Capsule kolekciju. Ovi visokokvalitetni ručno izvezeni komadi po prvi su put prikazani na modnoj reviji i naći će se u odabranim trgovinama diljem Europe u travnju 2024. Time C&A naglašava svoju predanost pružanju podrške ženama i obrtnicima u njihovoj viziji pozitivnog utjecaja na indijske zajednice.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt